Nuspojave - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Nuspojave

Nuspojave

Side Effects (2013.)

Di Bonaventura Pictures

106' krimi, drama, triler, psihološki

Režija:           Steven Soderbergh

Uloge: Channing Tatum, Rooney Mara, Jude Law, Catherine Zeta-Jones, Vinessa Shaw, David Costabile, Ashlie Atkinson, Kerry O'Malley, Andrea Bogart, Laila Robins, Polly Draper

Scenario:        Scott Z. Burns

Producent/i:   Scott Z. Burns, Lorenzo di Bonaventura, Gregory Jacobs

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Imdb

Nuspojave

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.25
8
0.00

Psihološki triler Stevena Soderbergha, priča o depresivnoj ženi (Rooney Mara) koja koristi lijek čije bi nuspojave mogle biti smrtonosne.

Glavna junakinja je Emily (Rooney Mara) kojoj muž Martin (Channing Tatum) izlazi iz zatvora, a nju muči tjeskoba zbog koje odlazi terapeutu (Jude Law). Uskoro Emily upada u velike probleme, za što bi mogao biti odgovoran lijek kojeg uzima i koji vjerojatno ima neželjene nuspojave...

Scenarist filma je Scott Z. Burns koji je za Soderbergha već napisao jedan medicinski triler, i to uzbudljivu 'Zarazu'. I ostatak ekipe je već surađivao sa Soderberghom, a posebno se ističe glumac Channing Tatum koji je glumio u Soderberghova 3 posljednja filma ('Nuspojave', 'Čarobni Mike' i 'Izdaja').

Soderbergh je inače najavljivao svoj odlazak u mirovinu, no kasnije je razjasnio da samo planira dužu pauzu u snimanju filmova, a ovo bi trebao biti zadnji kino film prije te pauze.

s.p.