Vjenčanje godine - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Vjenčanje godine

Vjenčanje godine

The Big Wedding (2013.)

Millennium Films

90' komedija, obiteljski

Režija:           Justin Zackham

Uloge: Robert de Niro, Diane Keaton, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Susan Sarandon, Topher Grace, Ben Barnes, David Rasche

Scenario:        Justin Zackham

Producent/i:   Harry J. Ufland, Justin Zackham, Clay Pecorin, Richard Salvatore, Anthony Katagas

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Facebook, Imdb

Vjenčanje godine

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.00
5
0.00

Komedija o vjenčanju koje okuplja cijelu obitelj, pa se i razvedeni roditelji (Robert De Niro i Diane Keaton) moraju pretvarati da su u braku.

Don i Ellie Griffin (Robert De Niro i Diane Keaton) su već dugo razvedeni, ali su iznenada primorani pretvarati se da su još uvijek zajedno jer na vjenčanje njihovog posvojenog sina dolazi njegova vrlo konzervativna biološka majka. Griffini će uskoro shvatiti da uopće nije lako glumiti sretan bračni par, što također vrlo teško pada i Donovoj djevojci Bebe (Susan Sarandon).

Njihova djeca se usred te šarade suočavaju s vlastitim problemima. Lyla (Katherine Heigl) se bori s tajnom koju krije od svoje obitelji, Jared (Topher Grace) razmišlja o svom nepostojećem ljubavnom životu, Alejandro (Ben Barnes) pokušava nadgledati sve što se događa i održati obitelj na okupu, uključujući i svoju buduću ženu Missy (Amanda Seyfried) koja, u želji da udovolji svojim roditeljima, pristaje da ih svećenik (Robin Williams) vjenča prema tradicionalnom katoličkom obredu.

s.p.