Mamurluk 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Mamurluk 3

Mamurluk 3

The Hangover Part 3 (2013.)

Legendary Pictures

100' komedija

Režija:           Todd Phillips

Uloge: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, John Goodman, Melissa McCarthy, Heather Graham

Scenario:        Todd Phillips i Craig Mazin

Producent/i:   Daniel Goldberg i Todd Phillips

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Facebook, Imdb

Mamurluk 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.80
30
0.00

Nova komedija o avanturama 'mamurnih' prijatelja - Alan (Zach Galifianakis) je u nevoljama, pa mu u pomoć uskaču njegovi prijatelji Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) i Doug (Justin Bartha).

Prošle su dvije godine, a Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) i Doug (Justin Bartha) uživaju u kolotečini. Tetovaže su odstranjene i sve ludosti stvar su prošlosti.

Zadnje što su čuli je da je Leslie Chow (Ken Jeong) u tajlandskom zatvoru, a jedini član ekipe koji je nemiran je Alan (Zach Galifianakis) koji je odbacio lijekove i živi u skladu s prirodnim nagonima – što znači bez ograničenja, razmišljanja i suzdržavanja, no ljudi koji ga okružuju prisilit će ga da potraži pomoć.

Tu će naravno uskočiti trojica najboljih prijatelja koje će put ponovo odvesti u Vegas, no ovaj put nema momačke ni vjenčanja, pa ne bi smjelo biti ni nevolja. Ili...?

Poznatu ekipu čine Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis i Justin Bartha kao Phil, Stu, Alan i Doug te Ken Jeong kao Leslie Chow, Heather Graham kao Jade i Jeffrey Tambor kao Sid, a nova noćna mora družine je John Goodman, odnosno Marshall.

s.p.