Zemlja: Novi početak - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zemlja: Novi početak

Zemlja: Novi početak

After Earth (2013.)

Blinding Edge Pictures, Columbia Pictures

100' akcija, avantura, ZF, spektakl

Režija:           M. Night Shyamalan

Uloge: Will Smith, Isabelle Fuhrman, Jaden Smith, David Denman, Zoe Isabella Kravitz, Sophie Okonedo

Scenario:        Gary Whitta, M. Night Shyamalan

Producent/i:   James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Caleeb Pinkett, Will Smith

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Facebook, Imdb

Zemlja: Novi početak

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.50
14
0.00

Writer 08.06.2013 Ocjena recenzije : 5.0

SERIJAL U PELENI

Ukratko:
Dječiji film sa tendencijom prikupljanja idolopoklonika u nedajbože beskonačnom serijalu koji će imati samo jedan cilj klanu Smith priuštiti još novca, i još novca, i još puuuno novaca.
Naivnost vrišti iz svake pore ovog filma, tjera da zaboravite i ono malo fizike koju ste silom prilika zakačili u školi.
Niste li prije gledanja ovog, što će netko slobodoumno nazvati "filmom" pa uz to još žanrovski ga puknuti u SF (Sci-Fi ?), pročitali o čemu se radi na službenim stranicama, a iste su koncipirane kao reklama za igricu, tj. tko koga i zašto, odnosno zašto i gdje, pa prema tome nemate pojma o Ujedinjenim narodima i konceptu Rendžera, pa recimo ovi su vojna sila nešto kao Plave kacige no poslije postaju i politička organizacija... ma zaboravite.
Uglavnom ni riječi o arkama koje su poslijednji pokušaj očuvanja ljudske vrste, putu ka/na/u Orionov pojas, novi dom Zemljana, ali valjda su smatrali kako nas to (ukoliko bude zanimalo možemo otkriti u igrici) ne zanima pa nitko nije ni rekao, i tamo se pojave neki vanzemaljci... a tko su Urse, e ili nađite odgovor na netu ili sami dokučite.
Karta od 10 kuna je 10 kuna više nego bih platio za gledanje ovog jadnog pokušaja mužnje moje jako cijenjene mizerne financije.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: