Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni

Red 2 (2013.)

DC Entertainment

110' akcija, komedija, krimi, triler, špijunski

Režija:           Dean Parisot

Uloge: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Byung-hun Lee, Jong Kun Lee, Catherine Zeta Jones, Neal McDonough, David Thewlis, Garrick Hagon, Tim Pigott-Smith, Brian Cox

Scenario:        Erich Hoeber, Jon Hoeber

Producent/i:   Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian

Zemlja:          SAD, Francuska, Kanada

Linkovi:

službena stranica, Imdb

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.25
8
0.00

Nastavak filma o avanturama tajnih agenata u mirovini - ovaj put se bore protiv švercera nuklearnog oružja i ludog znanstvenika (Anthony Hopkins).

Bivši CIA-in tajni agent Frank Moses (Bruce Willis) cijeli se život bavi negativcima. Fizičke borbe, diplomatske intrige i skakanje iz brzih vozila, u opisu su njegovog posla. Ali, kada je u pitanju njegova veza sa Sarom Ross (Mary-Louise Parker), stvari se uzdrmaju.
 
Frank je zadovoljan njihovim mirnim životom ali Sarah je zabrinuta da mu postaje dosadno, jer mjesecima nije nikoga ubio. Želi uvesti nešto novo u njihov odnos, dodati malo avanture, romantike i opasnosti – stvari koje mogu raditi kao par. Sarah će dobiti priliku da bude 'jedna od frajera', a Frank će naučiti kako je teže zadržati djevojku negoli osvojiti ju. I kako je spašavanje svijeta težak posao, ali kako su ljubavne veze još teži posao!

s.p.