Život je truba  - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Život je truba

Život je truba

Život je truba (2015.)

Propeler Film d.o.o.

95 komedija, drama, obiteljski, melodrama

Režija:           Antonio Nuić

Uloge: Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković, Filip Šovagović

Scenario:        Antonio Nuić

Producent/i:   Boris T. Matić, Miha Černec, Jelena Mitrović, Ivan Đurović, Goran Radman, Mike Downey, Sam Taylor

Zemlja:          Hrvatska

Linkovi:

Imdb

Život je truba

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Zagrebačka komedija o disfunkcionalnoj građanskoj obitelji koja se okuplja na svadbi i Badnjaku.

Komedija koja pršti humorom i optimizmom, domaćim glazbenim evergreenima i suvremenim ritmovima, kao i nekim od najljepših filmskih veduta Zagreba, prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji na dinamičnom putu prema zajedničkom životu.

Obiteljska okupljanja sjajna su prilika za rješavanje starih svađa i započinjanje novih. Dva su velika obiteljska okupljanja prikazana u filmu 'Život je truba': jedno je svadba, a drugo večera na Badnjak. Mladoženja Bura pokušava pomiriti oca mesara, brata kockara i majku, umirovljenu računovotkinju. Nesebičnu pomoć pritom mu pružaju Jana i njeni neobični roditelji.


'Život je truba', trailer.

Antonio Nuić rođen je u Sarajevu 1977. godine. Završio je Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu. Član je Društva hrvatskih filmskih redatelja i Europske Filmske Akademije. 'Život je truba' je njegov treći dugometražni film.

Siniša Paić

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...