Život je truba  - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Život je truba

Život je truba

Život je truba (2015.)

Propeler Film d.o.o.

95 komedija, drama, obiteljski, melodrama

Režija:           Antonio Nuić

Uloge: Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković, Filip Šovagović

Scenario:        Antonio Nuić

Producent/i:   Boris T. Matić, Miha Černec, Jelena Mitrović, Ivan Đurović, Goran Radman, Mike Downey, Sam Taylor

Zemlja:          Hrvatska

Linkovi:

Imdb

Život je truba

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Zagrebačka komedija o disfunkcionalnoj građanskoj obitelji koja se okuplja na svadbi i Badnjaku.

Komedija koja pršti humorom i optimizmom, domaćim glazbenim evergreenima i suvremenim ritmovima, kao i nekim od najljepših filmskih veduta Zagreba, prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji na dinamičnom putu prema zajedničkom životu.

Obiteljska okupljanja sjajna su prilika za rješavanje starih svađa i započinjanje novih. Dva su velika obiteljska okupljanja prikazana u filmu 'Život je truba': jedno je svadba, a drugo večera na Badnjak. Mladoženja Bura pokušava pomiriti oca mesara, brata kockara i majku, umirovljenu računovotkinju. Nesebičnu pomoć pritom mu pružaju Jana i njeni neobični roditelji.


'Život je truba', trailer.

Antonio Nuić rođen je u Sarajevu 1977. godine. Završio je Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu. Član je Društva hrvatskih filmskih redatelja i Europske Filmske Akademije. 'Život je truba' je njegov treći dugometražni film.

Siniša Paić