Popust na količinu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Popust na količinu

Popust na količinu

Cheaper by the Dozen (2003.)

20th Century Fox / Continental film

115' komedija, obiteljski

Režija:           Shawn Levy

Uloge: Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff, Piper Perabo, Tom Welling, Missy Elliott, Shane Kinsman, Ashton Kutcher

Scenario:        Craig Titley, Sam Harper, Joel Coen

Producent/i:   Robert Simonds, Ben Myron, Chris Columbus, Michael Barnathan

Linkovi:

službeni site
trailer
imdb

Popust na količinu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.57
23
0.00

Remake istoimenog originala iz 1950. kojeg je režirao Walter Lang, a napravljen je po dječjoj knjizi Franka B. Gilbretha i Ernestine Gilbreth Carey. Zabava za cijelu obitelj!!! 

Bakerovi su velika obitelj koja broji mamu Mary (Bonnie Hunt), tatu Toma (Steve Martin) i dvanestero njihove djece. Oni su se preselili iz malenog mjesta, Illinoisa, u veliki grad, Chicago, jer je otac, Tom Baker, dobio dugo priželjkivani posao nogometnog trenera na Northwestern Universityiju.

Njihovoj majci se također ostvaruje san. Konačno je objavljena njena knjiga o podizanju velike obitelji, pa roditelji često izbivaju iz kuće zbog novih obveza.
Djeca, najmlađi su predškolskog uzrasta, blizanci Kyle i Nigel, a najstarija je dvedesetdvogodišnja Anne (Piper Perabo), koja živi s dečkom Hankom (Ashton Krutcher), moraju se prilagoditi toj velikoj promjeni koju bojkotiraju na svakom koraku jer se zapravo nisu željeli preseliti i ostaviti sve navike i prijatelje iza sebe. 

Mama Mary, promovira knjigu na putovanju po New Yorku, tata Tom trenira nogometni sastav i jedva balansira između kućnih obveza i posla, njihove roditeljske sposobnosti dovedene su u pitanje, oni žive u kaosu i nekoć sretnoj obitelji prijeti raspad. Sumnju u obiteljske vrijednosti, nadvladat će obiteljske veze, ljubav i razumjevanje.

Njihov dolazak u susjedstvo, uznemiruje i njihove susjede. Paula Marshall nije baš presretna zbog useljenja siromašnijih susjeda sa sela, dok se njezinom mužu i sinu, pomalo snobu, zapravo sviđaju veseli i bučni Bakerovi.