Lilo i Stitch - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Lilo i Stitch

Lilo i Stitch

Lilo & Stitch (2002.)

Walt Disney Pictures / Continental film

85 min. animirani, komedija

Režija:           Dean DeBlois, Chris Sanders

Scenario:        Dean DeBlois, Chris Sanders

Producent/i:   Clark Spencer

Linkovi: imdb

Lilo i Stitch

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.87
15
0.00

vanja89 15.06.2005 Ocjena recenzije : 0.0

Disneyu i ne ide u zadnje vrijeme.Otvaraju se neke nove,originalnije radionice.No Disney će uvijek ostati pojam za lijepe crtiće s porukom da dobro uvijek pobijedi.No,to je ono što od crtića i tražimo ponekad-naivnost,prijateljsto,dobrota, i odmor od ovog "okrutnog i surovog" svijeta.Lilo i Stich su definitivno jedan od boljih Disneyevih projekata u zadnje vrijeme,jer ćete ga nakon gledanja sigurno htjeti pogledati još koji put.Simpatično,zabavno,i disneyeviski.Jednostavno mu ne mogu dati ocjenu manju od ove.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

matha 29.06.2004 Ocjena recenzije : 4.0

!!!

Obožavam ovaj crtić! Jako je dobar! :) Svima koji ga nisu pogledali savjetujem da to naprave što prije jer ima i jako lijepu poruku o obitelji! Stvarno je sve odlično! I animacija, glazba, glasovi!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

songoku 27.04.2004 Ocjena recenzije : 0.0

podbačaj

Po meni, jedan od gorih Disney-evih crtića. Zašto? Pa, za primjer, crtić je pretužan, u kinu su sva djeca non stop plakala. Mislim, crtići su tu da zabave a ne da rasplaču djecu. Pet puta za vrijeme filma. A i Stitch je malo previše psihopat... radije djetetu kupite Lion King ili Aladina... ocjena: 3

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: