Razbijač - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Razbijač

Razbijač

Walking Tall (2004.)

MGM

87' akcija, krimi

Režija:           Kevin Bray

Uloge: Dwayne 'The Rock' Johnson, Kristen Wilson, Neal McDonough, Ashley Scott, Johnny Knoxville, John Beasley

Scenario:        Brian Koppelman

Producent/i:   Jim Burke

Linkovi:

službeni site
trailer

imdb

Razbijač

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.81
16
0.00

Film je inspiriran istinitim događajima, točnije životom Buforda Pussera, što može i ne mora uopće biti istina, ali dobro zvuči.

Zašto zvuči tako dobro? Zato što je Buford Pusser bio kickass razbijač!

Ovo nije prva priča o Bufordu Pusseru koja se pojavila na velikom platnu, vjerovatno nije ni najbolja moguća verzija, a najvjerovatnije nije niti zadnja verzija ikad ispričana.

'Razbijač' je priča o umirovljenom naredniku specijalne jedinice (Dwayne Johnson) koji se vraća kući. To samo po sebi zvuči opasno, kao i naslov, a postati će još opasnije kada pronađe svoj mali gradić, u kojem je odrastao i gdje želi pronaći mir, u očajnom stanju korupcije, nemara, droge i nasilja. On odluči uzeti pravdu u svoje ruke!

Čovjek koji je odgovoran za to je Jay Hamilton (Neal McDonough) koji mu nonšalantno poručuje da okrene glavu te mu ponudi posao kako bi ga odvratio od problema.

Iako ga i njegova obitelj moli da odustane od istjerivanja pravde, on ne odustaje, pogotovo nakon nekoliko posjeta njegovih neprijatelja koji Crisa i njegovog nećaka (Khleo Thomas) pretuku tako da ovi završe u bolnici.

E, tu je starom liscu svakako prekipjelo! A zamislite si Stjeninu facu ('The Rock') kad prekipi....