TV vikend: revolveraši, ubojice i Pythoni! - Specials
Home      Specials      TV vikend      TV vikend: revolveraši, ubojice i Pythoni!

TV vikend: revolveraši, ubojice i Pythoni!

Billy the Kid treba psihijatra, a Charles Bronson mirovinu. Hitchock dobio remake, a Ivo Gregurević otpust. Pythonovci nude - smisao života!

s.p. 19.11.2010 0 komentara

TV vikend: revolveraši, ubojice i Pythoni!

SUBOTA, 20.11.2010.

HTV 1, 08:10 h

'Ljevoruki revolveraš' ('The Left Handed Gun')


'Ljevoruki revolveraš', trailer.
Scenarij Gorea Vidala s gay motivima je gadno izmijenjen, studio se miješao u režiju Arthura Penna, a Paul Newman je kasnije tvrdio da je mogao i bolje glumiti naslovnu ulogu. Svejedno smo dobili odličan psihološki vestern, modernu priču o Billyju the Kidu koji je predstavljen kao neurotični i buntovni revolveraš. Nije ni čudo da ga je isprva trebao glumiti - James Dean!

NEDJELJA, 21.11.2010

HTV 2, 8:20 h 

'Čovjek koji je previše znao'('The Man Who Knew Too Much')


'Čovjek koji je previše znao', trailer.

Klasični triler o običnom čovjeku (James Stewart) koji mora čuvati tajnu i tražiti otetog sina. Dokaz da je moguće napraviti dobar holivudski visokobudžetni remake Hitchockovog filma - osobito ako ga režira sam Hitchcock!

HTV 1, 21:55 h

'Crnci'


'Crnci', trailer.

Vojna postrojba zadužena za prljave poslove nalazi se pred raspuštanjem, a zapovjednik (Ivo Gregurević) kreće u samovoljnu akciju, što će dovesti do međusobnog sukoba. Nije holivudski akcijski film već hrvatska ratna drama koja se ove godine bori za Oscara za film na stranom jeziku.

HTV 2, 22:55 h

'Plaćeni ubojica' ('The Mechanic')


'Plaćeni ubojica', trailer.

Izvrsni akcijski triler Michaela Winnera o iskusnom plaćenom ubojici (Charles Bronson) koji se sprema za mirovinu, pa obučava mladog nasljednika (Jan-Michael Vincent). Još jedan dokaz da su 70-ih snimali kul filmove u kojima su glavne face bili zreli tipovi, a akcijska zvijezda je bio Charles Bronson s neizbježnim brkovima.

NOVA TV, 0:30 h

'Smisao života Montyja Pythona' ('Monty Python's the Meaning of Life')


'Smisao života Montyja Pythona', trailer.

Debeljko koji se prežderava sve dok doslovce ne eksplodira? Porođaj uz skupi stroj koji samo radi 'Ping!'? Pjesma 'Svaki spermić kad je svet'? Seksualni odgoj u kojem profesor učenicima demonstrira seks na svojoj ženi? Smrt koja dolazi na večeru? Naravno - to su dobri stari Pythonovci!

Komentari

Nema komentara.