Ledeno doba se vraća - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Ledeno doba se vraća

Ledeno doba se vraća

Prije dvije godine smo se smrznuli uz 'Ice Age', Foxov animirani film koji je nadmašio sve prognoze i očekivanja. Jesen je...

k.j. 10.10.2004 0 komentara

Ledeno doba se vraća

...dakle skoro će i zima! Iako se bunimo na Disney i njegove nastavke koji broje trojke i četvorke u naslovu, broj dva je ona gornja granica nastavaka za koju smatramo da je opravdana. Doduše, rijetko koji nastavak bude tako dobar kao original, ali zato postoje iznimke koje potrvrđuju pravila, a na nama uvijek ostaje da se nadamo.

I tako u duhu vječnih optimista s nestrpljenjem očekujemo najavljeni 'Ice Age 2', o kojem se počelo pričati ubrzo nakon što je original šokirao sve sa zaradom od 50 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja. Naravno, detalji o filmu vrlo škrto cure uokolo, no Ray Romano, komičar koji je svoj glas posudio čupavom mamutu Mannyju (i u mojim očima od prosječnog komičara postao totalno cool tip) u intervjuu za LatinoReview je potvrdio kako se na filmu intenzivno radi.

Scenarij je već gotov, razrađuju se detalji, a ono što znamo da će se događati u nastavku je kraj ledenog doba i početak otapanja, što će životinje dovesti u opasnost od poplava. Ray Romano posebno je uzbuđen jer će njegov lik Manny dobiti curu, to je njemu baš super.

Uz nadu da se nastavak ovog filma neće pretvoriti u ljubavnu dramu, kao jedan drugi nastavak jednog drugog popularnog animiranog filma, očekujemo 31. ožujka 2006. godine, kada bi se film trebao pojaviti u kinima. Osnovna glumačka postava trebala bi biti ista - Denis Leary, John Leguizamo i Ray Romano, a zasada nismo vidjeli da se Goran Višnjić, koji je u prvom dijelu dao glas tigru Sotu, spominje na popisu glumaca, no još ima vremena budući da se radi se o jednom od sporednih likova.

U međuvremenu posjetite odličan Ice Age site i saznajte koliko je težak život vjeverice koja se mora brinuti o svojim žirevima.

Komentari

Nema komentara.