Mad Max u ludom izdanju - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Mad Max u ludom izdanju

Mad Max u ludom izdanju

Kreator Mad Maxa najavio novi film u serijalu, samo bez Mela Gibsona i to kao 3D crtić na japanski način?

s.p. 07.03.2009 0 komentara

Mad Max u ludom izdanju

Scenarist i redatelj 'Mad Maxova' George Miller najavio je snimanje 'Mad Maxa 4', ali u iznenađujućem stilu. Radit će ga u 3D tehnologiji i poput japanske anime, i to bez suradnje s Melom Gibsonom kojeg neće trebati ni za sinkronizaciju. U razgovoru za MTV Miller je najavio da će paralelno raditi četvrti film o 'pobješnjelom Maxu' i videoigru s istom pričom.

Ideja o animiranom filmu Milleru nije došla samo zbog rada na videoigri već i zbog njegove fascinacije animom i japanskim senzibilitetom. Kaže da ne planira oponašati Japance nego adaptirati njhov stil za zapadnu publiku, a rad na igrici i na filmu trebao bi trajati oko dvije godine.


'Mad Max' u starom izdanju - kao igrani film na australski način!

A što se tiče Mela Gibsona, Miller je najavio da kreću 'u suprotnom smjeru' i angažirat će novog glumca za sinkronizaciju. Mel je zadnji put bio na razmatranju 2003., kada je u pripremi bila igrana verzija 'Mad Maxa 4'. Ipak, zbog tadašnjih financijskih problema odustalo se od snimanja, no priča koja se tada pripremala poslužit će kao predložak za novi scenarij.

Miller je u vremenu stekao iskustvo u režiranju crtića i proslavio se s dječjim 'Plesom malog pingvina', a fanovima starog Mad Maxa za utjehu barem možemo poručiti da je Miller obećao da će crtić biti dovoljno nasilan da zaradi - cenzorsku ocjenu za odrasle.

Komentari

Nema komentara.