Kad Djed Mraz poludi - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Kad Djed Mraz poludi

Kad Djed Mraz poludi

Čuvajte se ovih Djeda Mrazova! Otimaju djecu, kolju sobove i ubijaju sve po spisku - uopće ne pitaju tko je bio dobar, a tko zao!

s.p. 24.12.2010 0 komentara

Kad Djed Mraz poludi

Već smo objavili listu s nekoliko zločestih Djeda Mrazova, a evo liste u kojoj je svaki Djed Mraz - pravi ubojica!

1. 'Sint'


'Sint' ('Saint'), trailer.

Sinterklaas (iliti Sint) je ime za Sv. Nikolu iz zemalja Beneluxa, a to ime poslužilo je kao temelj za Santa Clausea tj. našeg Djeda Mraza. Kako god bilo, u ovoj verziji djedica u crvenom nije dobričina nego krvožedni koljač koji, ako je 5. prosinca puni mjesec, pokušava pobiti čim više djece!

2. 'To All A Good Night'


'To All A Good Night', isječak.

Nema slashera do onih iz 1980-ih! Kada učenice ženskog internata pozovu tinejdžere na lascivne božićne orgije, sustiže ih kazna u vidu ubojice odjevenog u Djeda Mraza. Ima li koja djevica koja će preživiti božični masakr?

3. 'Christmas Evil'


'Christmas Evil', isječak.

'Christmas Evil' (koji je igrao i pod naslovom 'You Better Watch Out') je priča o radniku iz tvornice igračaka koji poludi i počinje misliti da je Djed Mraz. Počinje nagrađivati dobru i kažnjavati zločestu djecu...i ubijati sve koji su mu se zamjerili. Legendarni John Waters ga je proglasio 'najboljim božićnim filmom ikad snimljenim', pa je za DVD izdanje filma pripremio i zabavan audio komentar.

4. 'Rare Exports: A Christmas Tale'


'Rare Exports: A Christmas Tale', trailer.

Kada ekspedicija uđe u domovinu Djeda Mraza - Laponiju, otkriva razne grozne stvari kao što su otmice djece i klanja sobova. Slogan ovog djedice je 'He knows if you've been bad or good, but he doesn't give a FUCK!'

Komentari

Nema komentara.