Izgubljeni negdje u hotelu - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Izgubljeni negdje u hotelu

Izgubljeni negdje u hotelu

Sofia Coppola završila je 'Negdje' i pokazala da opet može snimiti senzibilni film o 'izgubljenima u hotelu'.

s.p. 15.06.2010 0 komentara

Izgubljeni negdje u hotelu

Izišao je trailer za novi film Sofije Coppole koja nakon neuspjeha s 'Marie Antoinette' dugo nije snimala. Zato se očito vraća korijenima - 'Somewhere' je film koji pričom i stilom jako nalikuje 'Izgubljenima u prijevodu' koji su ju lansirali u redateljski vrh i donijeli Oscara. I ovaj film je humorna drama o zvijezdi koja u hotelu preispituje svoj život, samo što umjesto platonske romanse imamo vezu oca i kćerke.

Glavni junak filma je problematični glumac Johnny Marco (Stephen Dorff) koji živi u holivudskom hotelu Chateau Marmont. Nakon neočekivanog posjeta 11-godišnje kćerke (Elle Fanning), Johnny se mora suočiti s mnogim teškim pitanjima o svom životu...


'Somewhere', trailer.

Trailer ne otkriva previše, isječci iz filma nemaju dijaloge već samo atmosferičnu indie glazbu koja dodatno potcrtava melankolični ugođaj filma. Kao što se i Bill Murray dosađivao uz striptizete u Japanu, i Stephen Dorff ne može se zabaviti u kalifornijskom hotelu - ne pomažu mu ni dvije cure na štangama!

Jednu od uloga u filmu ima Michelle Monaghan koja bi mogla glumiti Dorffovu ljubav, a zanimljivo je da se u filmu pojavljuje i Benicio Del Toro koji je na IMDB-u potpisan kao celebrity. Još jedna parodija na holivudske glumce u stilu Anne Faris iz 'Izgubljenih u prijevodu'? Vidjet ćemo kako će sve to ispasti, a mala Elle Fanning (mlađa sestre slavne Dakote!) bi se s ovim filmom mogla dokazati kao glumica za dramske uloge.

Zanimljivo je da je izvršni producent filma Francis Ford Coppola, Sofia i brat Roman su koproducenti, a u jednoj od uloga nastupa i Robert Schwartzman koji je brat slavnog Jasona Schwartzmana, ali i bratić redateljice Sofije pa film možemo nazvati pravim obiteljskim projektom. Američka premijera je 22. prosinca, a nadamo se da ćemo i mi za Božić vidjeti ovaj zanimljiv film.

Komentari

Nema komentara.