Pencils not Pixels! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Pencils not Pixels!

Pencils not Pixels!

Slogan je jednodnevne konferencije 2D Expo, koja će se održati po prvi puta u povijesti kako bi združila animatore stare garde.

23.06.2004 0 komentara

Olovke će umjesto piksela ovladati Burbankom u Kaliforniji u subotu, 26. lipnja za vrijeme konferencije koju sponzorira ASIFA-Hollywood. Na festivalu koji će trajati cijeli dan sudionici će moći diskutirati o 2D animaciji i pogledati nekoliko projekcija na tu temu.

Od poznatih gostiju na mitingu će se naći režiser Eric Goldberg ('Looney Tunes: Back In Action', 'Fantasia 2000'), crtač Shane Glines ('Batman Beyond', CartoonRetro.com), animator Mark Kausler ('It's The Cat'), autori Lili Chin i Eddie Mort ('¡Mucha Lucha!'), crtač Stephen Silver ('Kim Possible', 'Danny Phantom'), storyboardaš Gabe Swarr ('Ren & Stimpy Adult Party Cartoon') i glumac Mr. Lawrence (glas Planktona, Larry the Lobstera, Feda i Toma u 'Spongebob SquarePants').

Šećer na kraju dana biti će večernja projekcija neprodanih pilot epizoda. Ovi rijetki 2D animirani filmovi koji nisu nikada emitirani bit će prikazani u prisustvu nekih od autora. Simpatičan događaj koji bi sigurno posjetili da nam je malo bliže, pogotovo zbog projekcija ovako rijetkih filmova. U međuvremenu, snađi se druže.

Službene stranice mitinga

Komentari

Nema komentara.