Aardman, ali u suradnji s Johnom Cleeseom - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Aardman, ali u suradnji s Johnom Cleeseom

Aardman, ali u suradnji s Johnom Cleeseom

Nakon što su se u Cannesu pojavili s višemetarskim gumenim Gromittom, Dreamworks i Aardmanovci objaviše novi projekt – 'Crood Awakening'.

m.n. 13.05.2005 0 komentara

Aardman, ali u suradnji s Johnom Cleeseom

Konstelaciji planeta u animacijskom svemiru poseban štih ponovno će dati ljubljena nam Aardman animacija. David Spoxton i Peter Lord će našu maštu ponijeti mnogo dalje od predstojećeg 'Wallacea and Gromita: Curse Of The Were – Rabbit' te već razglabanog 'Flushed Away'.

Kraljevi stop animacije spremaju novi projekt, 'Crood Awakening', kojim će uknjižiti četvrtu po redu suradnju s DreamWorksom, a lijepu je vijest na tradicionalnom izletu u Cannes objavio Dreamworksov Jeffrey Kattzenberg.

Osim što je stvar superiška sama po sebi, ovacije zaslužuje i činjenica da će se pretpovijesna komedija čiji će protagonisti opet biti glinači snimiti prema predlošku koji upravo piše John Cleese, bivši Pythonovac. Iako ima redatelja još nije objavljeno, legendarni Nick Park je već potvrdio da to sigurno neće biti on, jerbo ima previše obveza.

Detaljniji sadržaj se još drži u tajnosti, iako je Peter Lord objasnio da će glavni naglasak biti stavljen na susret različitih kultura prethistorijskog doba gdje je jedno pleme vrlo napredno a drugo još potpuno nerazvijeno (što god da to značilo :)).

Crood je ustvari malo selo gdje živi veliki čovjek – Leader of the Hunt  čija će pozicija u zajednici biti uzdrmana dolaskom genija i revolucionarnih izuma poput vatre. Premijera je najavljena za astronomski daleku 2008. godinu.

Komentari

Nema komentara.