Razvedi me, zavedi me - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Razvedi me, zavedi me

Razvedi me, zavedi me

U izopačenom svijetu holivudskih senzacija veća je vijest da netko ostaje u braku, nego da se razvodi.

z.m. 21.05.2009 0 komentara

Razvedi me, zavedi me

Brak Seana Penna i Robin Wright Penn ozbiljno počinje nalikovati onoj basni u kojoj ždral prosi rodu. Ona ga odbije, ali se uskoro predomisli pa ga sama zaprosi. Onda je on, uvrijeđen, odbije, ali se i on predomisli nakon nekog vremena. Tako se prose u nedogled, a čitateljevi živci postaju sve tanji i tanji… Kod Pennovih je situacija ista, samo što se ne prose, nego se razvode.

Glumac je ovih dana povukao zahtjev za razvodom kojeg je podnio pred mjesec dana, rekavši kako je to bila 'arogantna greška'. Istu stvar par je napravio prošle godine: ona je u prosincu 2007. podnijela zahtjev za razvod (razlog je bila njegova nevjera), a zatim su se u travnju 2008. pomirili. 

Da nešto među njima (opet) ne štima dalo se zaključiti na ovogodišnjoj dodjeli Oscara kad je Sean nagrađen kao najbolji glumac za ulogu u 'Milku'. U svom govoru zahvale naredao je čitav niz osoba, a izostavio suprugu koja se usiljeno smješkala iz publike. Kasnije se pravdao da nije spominjanjem njezina imena htio odvlačiti pažnju sa pitanja ravnopravnosti homoseksualaca o čemu je govorio. Hm, da, 'hvala Robin' bi zaista odnijelo previše vremena… Uglavnom, njih dvoje ostaju u braku – do slijedećeg razvoda. Možda bude 'treća sreća'.

Jolie i Pitt u Cannesu... khm, jel' to ona ima trbuščić?!

Vijest o holivudskim parovima jednostavno ne može proći bez spominjanja Brangeline – iako nisu u formalnom braku, svakako su najtračaniji i najpraćeniji par. Posljednjih tjedana šuškalo se da su u gadnoj krizi, a tračeva je bilo toliko da ih nismo stigli ni popratiti. Uglavnom, sve je počelo kada je Angie jednog dana došla doma sa snimanja filma i zatekla Brada kako masira dadilju. Nakon toga se pričalo da pokušavaju krizu prebroditi radeći na još jednom djetetu (Koje li bi im to bilo? Šesto? Sedmo? Tko će ga znati…), pa onda da on ne želi imati još djece dok se ne vjenčaju, onda se pisalo da se ona opet počela razulareno ponašati, pa da se on očajan obratio bivšoj supruzi Jennifer Aniston, na što je Angie još više popi*dila itd. itd. itd.

Uglavnom, par se prekjučer pojavio u Cannesu držeći se za ručice i smješkajući novinarima. Bilo je to na premijeri Tarantinovih 'Inglorious Basterdsa' u kojima Pitt ima glavnu ulogu. Dakle – još su zajedno! A da je dio svih onih tračeva možda istinit daje naslutiti najpoznatija internetska baba tračara, bloger Perez Hilton koji je na svom blogu objavio fotke sa afterpartya u Cannesu na kojima Angie, kako on kaže, 'izgleda razvaljeno'. Klik pa prosudite sami!

Komentari

Nema komentara.