Toy Story 3 u kinima 2008. godine - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Toy Story 3 u kinima 2008. godine

Toy Story 3 u kinima 2008. godine

Usprkos bronim peripetijama, pustolovime popularnih igračaka Buzza Lightyeara i Sherifa Woodyja ipak ćemo gledati i po treći put.

i.p. 26.05.2006 0 komentara

Toy Story 3 u kinima 2008. godine

Iako su prije nekoliko mjeseci Disneyevci prekinuli produkciju filma 'Toy Story 3' izgleda da su se ipak predomislili. Treća 'Priča o igračkama' ipak ide, a premijera se očekuje 2008. godine. Kao i u slučaju prva dva filma, studio Pixar Animation biti će odgovoran za produkciju.

Disney je prvotno imao namjeru raditi 'Toy Story 3' bez Pixara, što je mnoge razljutilo, uključujući i glumca Johna Ratzenbergera, koji je u prva dva filma posuđivao glas svinji Hamm te odbio suradnju s Disneyem, a bez Pixara. Da situacija bude još gora, 2000., godinu dana nakon drugog nastavka, umro je Jim Varney, glumac koji je u oba filma posuđivao glas psu Slinkyu, što je značilo da će Disney morati tražiti novog glumca ili izbaciti lik Slinkya iz postojećeg scenarija. Film je neko vrijeme stavljen na led da bi se na kraju potpuno odustao od njega.

U siječnju 2006. godine su se ponovno udružili Disney i Pixar, tj. Disney je otkupio potonjeg za sitnicu od 7.4 milijardi dolara, a ko-osnivač Pixara i novi šef kreativnog odjela, John Lasseter, odmah se bacio na produkciju novog nastavka. Radnja priče koju je Disney htio ekranizirati u centru je imala akciju povlačenja Buzz Lightyear igračaka iz prodaje na što je skupina Andyevih igračaka, predvođena Sherifom Woodyjem, krenula na pustolovno putovanje u Taiwan kako bi spasili Buzza. Ovakav scenarij je u konačnici odbačen uz izgovor da se radi o slaboj i plitkoj priči.

O novoj radnji se za sada ne zna ništa, no poznato je da Lasseter osobno radi na scenariju, te bi ga stoga u redateljskoj stolici mogao zamijeniti Bradley Raymond, redatelj nastavaka Disneyevih filmova 'Pocahontas II: Journey to a New World', 'The Hunchback of Notre Dame II'  i 'Lion King 3', što ne zvuči dobro jer se u svakom slučaju radi o manje kvalitetnim nastavcima .

Komentari

Nema komentara.