Plavi i zeleni crtići - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Plavi i zeleni crtići

Plavi i zeleni crtići

Hoće li Tarantino postati Lumen, što uvijek i zauvijek nudi Shrek i da li se dobro slažu Dan i Noć?

s.p. 12.03.2010 0 komentara

Plavi i zeleni crtići

Kakve veze ima Tarantino sa Štrumfovima? E, pa pričalo se da će ovaj redatelj glumiti u igrano-animiranoj verziji 'Štrumpfova', i to ulogu Štrumpfa Lumena. Ipak, Tarantinov publicist je demantirao tu vijest, iako bi mnogi rado vidjeli otkačenog redatelja u tom filmu, a blogeri primjećuju i veliku sličnost Quentina sa Gargamelom. Potvrđeno je samo to da će Neil Patrick Harris glumiti jedan igrani lik koji pomaže Štrumpfovima, Jonathan Winters će biti Papa Štrumpf, George Lopez Mrgud, a Katy Perry će biti sexy Štrumpfeta! Film snima redatelj igrano-animirane 'Čivave s Beverly Hillsa' Raja Gosnell, a premijera se najavljuje za 3. kolovoz 2011.


'Shrek uvijek i zauvijek', trailer.

Izišao je i novi trailer za 'Shrek uvijek i zauvijek'. U četvrtom nastavku serijala o Shreku našem zelenom junaku dosadi normalan život, pa poželi vidjeti kako je živjeti u alternativnom svijetu. A kada vidi, odmah požali jer ga tamo nitko od prijatelja ne prepoznaje, pa ni njegova voljena Fiona. Od urnebesnih scena izdvajamo onu s kraja trailera, kada magarac počne lizati...mačkicu! Film je pun i jurnjave i akcije, osobito zato što će i on biti izdan u 3D kinima, a kod nas dolazi 20.05.!

Pixar ima divan običaj da prije svoj glavnog filma u kinima prikazuje i prigodni kratkiš ('Presto' prije 'Wall-E'-a i sl.). Prije 'Priče o igračkama 3 3D' možete stoga očekivati animirani kratki film 'Day & Night'. Redatelj je debitant Teddy Newton, koji je inače sudjelovao u izradi Pixarovih 'Izbavitelja' i 'Presta', a za glazbu je zadužen oskarovac Michael Giacchino ('Nebesa'). Glavni likovi crtića su vedri Dan (Day) koji susreće mračnu Noć (Night) i isprva se oboje sumnjičavi i zastrašeni, no s vremenom se sprijatelje i počnu gledati svijet iz nove perspektive. Jedva čekamo premijeru 'Priče o igračkama 3' i ovog kratkog filma, a ona je u Hrvatskoj zakazana za 08.07.2010.

Komentari

Nema komentara.