The Incredibles - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      The Incredibles

The Incredibles

Pixar je neumoran, tempo objavljivanja filmova sve je brži i brži. "The Incredibles" je novi računalno animirani film, najavljen na kino platnima za 5. studenog 2004. godine

30.01.2004 0 komentara

The Incredibles

Zbog premijere Pixarovih Nevjerojatnih, DreamWorks je odgodio izlazak svog animiranog filma "Shark Tale". Ako sve bude onako dobro kako se iz najava čini, "The Incredibles" bi zaista mogli biti nevjerojatan film.

Pomalo pomodno, Pixar se odlučio za, u posljednje vrijeme jako popularnu, temu superheroja obrađenu u njihovom prepoznatljivom stilu i humoru. Glavni lik, Mr. Incredible, umirovljeni superjunak, pokuša se, zajedno sa svojim kolegama, prilagoditi normalnom životu. No, kada svijetu prijeti opasnost, penzići se moraju vratititi u akciju…

Preporučamo vam da svratite na službeni site i pogledate teaser za film, a na stranicama comingsoon nalaze se i tri kratka (ali slatka) sneak-peek filmića kroz koje vas vodi glumac u mnogim Pixarovim filmovima, John Ratzenberger.

Redateljske se palice prihvatio Brad Bird, a 'uloga' Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, Jason Lee, John Ratzenberger.

Komentari

Nema komentara.