Gangster kreće na turneju! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Gangster kreće na turneju!

Gangster kreće na turneju!

Gangster i Čipkice uz pjesmu najavili najveće kino otvaranje dokumentarnog filma u Hrvatskoj. Gangster vas čeka u kinima!

s.p. 05.02.2014 0 komentara

 Gangster kreće na turneju!

Na pretpremijeri filma 'Gangster te voli' u kinu Grič predstavljen je i alternativni happyend filma koji je publiku u isto vrijeme rasplakao i nasmijao. Najveće kino otvaranje jednog dokumentarnog filma u Hrvatskoj pjesmom je pozdravio protagonist Nediljko Babić-Gangster u pratnji ženskog etno zbora Čipkice.

Oni su zajedno izveli pjesmu 'Ostala je sama' sa soundtracka filma. Za tu prigodu snimljen je i spot u režiji Nebojše Slijepčevića koji je ovoga vikenda doživio TV premijeru na CMC-u, a od danas je dostupan i online. Gangsterova pjesma prethodno je osvojila srca mnogih ljudi, od HotDocsa u Torontu, gdje je film imao međunarodnu premijeru, do publike Festivala mediteranskog filma Split prošloga ljeta na Bačvicama.
 

'Ostala je sama' - pjesma iz filma koju izvode Nediljko Babić Gangster i ženski etno zbor Čipkice.

Film 'Gangster te voli' kreće u distribuciju po cjelokupnoj nezavisnoj kino mreži diljem Hrvatske te u multipleksima Cineplexx od četvrtka 6. veljače 2014. U prvom vikendu moći će ga se pogledati u Zagrebu, Splitu, Puli, Osijeku, Sinju, Vodicama, Velikoj Gorici, Kutini, Varaždinu, Zaboku, Đakovu, Novskoj, Slatini i Prelogu.

Nakon projekcije u Zagrebu, Nediljko Babić - Gangster i ekipa filma gostovat će na projekcijama u Splitu (6.2.), Sinju (7.2.), Sisku (12.2.), Rijeci (13.2.), Poreču (14.2.) i Rovinju (15.2.). Raspored distribucije po svim gradovima i kinima potražite na ovoj poveznici.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...