Gangster ih (ni)je spojio - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Gangster ih (ni)je spojio

Gangster ih (ni)je spojio

Upoznajte protagoniste filma 'Gangster te voli' - Marina, Maju, Antu i Danicu!

s.p. 25.01.2014 0 komentara

Gangster ih (ni)je spojio

Pogledajte najave filma 'Gangster te voli' i upoznajte ljude koje je spojila potraga za ljubavlju. Hoće li između Maje i Marina na kraju zaiskriti i kako su se upoznali Ante i Danica - provjerite u dokumentarnoj komediji 'Gangster te voli' Nebojše Slijepčevića koja 6. veljače stiže u kina diljem Hrvatske.
 

Marin

Marin je Gangsterov klijent i jedan od potencijalnih imotskih kandidata za lijepu Bugarku Maju. Marin je tvrd orah i veoma je izbirljiv kad je riječ o ljubavi pa nije čudo što Gangster kaže da, kad njega riješi, konačno može u mirovinu.


Maja

Maja je lijepa Bugarka koja je, slijedeće svoje srce, došla u Hrvatsku prije nekoliko godina. Nakon braka koji je završio razvodom ostala je samohrana majka. Maja uz pomoć Gangstera traži novu ljubav među momcima iz Dalmatinske zagore. Hoće li u Marinu i ostalim Gangsterovim momcima prepoznati ljubav svog života?


Ante i Danica
 
Ante i Danica simpatičan su ljubavni par u najboljim godinama, a njihova je veza jedno od najnovijih Gangsterovih postignuća. Upoznali su se prije tri godine i otad su nerazdvojni. Inače, Danica je poznata i po tome što vrlo uspješno hip-hopa.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...