ZagrebDox cjenik - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      ZagrebDox cjenik

ZagrebDox cjenik

U nastavku provjerite festivalski cjenik ulaznica, koje su besplatne projekcije i doznajte kako se, dovraga, postaje DOXer.

filmski.net 17.02.2006 0 komentara

ZagrebDox cjenik

Ulaznice možete rezervirati na broj telefona 01/4834 039, od ponedjeljka, 20.2., svakim danom od 10 do 20 sati, a podižu se na blagajni kina u kojem igra film koji ste rezervirali, i to najkasnije do pola sata prije projekcije. Rezervacije se primaju do najkasnije 2 sata prije početka projekcije.

CIJENE ULAZNICA

Kino Europa
/ 20 kn
Kino Central / 15 kn
Kino Tuškanac / 15 kn
Kino KIC / sve projekcije su besplatne / filmovi imaju samo engleski prijevod /

BESPLATNE PROJEKCIJE

Kino Tuškanac
*svi filmovi iz ciklusa Hrvatski dokumentarci / PON – PET 16.00 /
*sve projekcije od 19h DOGAÐAJ DANA, osim u PON i SUB / iako su ove ulaznice besplatne potrebno ih je rezervirati i/ili podići na blagajni kina Tuškanac /
Kino Central
*svi filmovi iz ciklusa Johana van der Keukena / UTO – SUB 17.00 /
*događaj dana: Kad Miki kaže da se boji  / PON, 19.00 / iako su ove ulaznice besplatne potrebno ih je rezervirati i/ili podići na blagajni kina  
Kino Europa
*The Cave Base Project / SUB 13.00 /
Kino KIC
*sve projekcije su besplatne, ali filmovi imaju samo engleski prijevod

AKREDITACIJE

Kao i prošle godine, moći ćete kupiti akreditaciju DOXer koja omogućuje ulaz na SVE projekcije i sva festivalska događanja. Cijena akreditacije DOXer je 150 kn i 100 kn za umirovljenike, studente i ročnike. Akreditacije možete kupiti na INFO pointu u kinima Europa i Tuškanac. Radno vrijeme INFO pointa je od 10.00 do 22.00.

U slučaju velikog interesa za pojedine filmove, projekcija će biti ponovljena, a o eventualnim promjenama rasporeda informirajte se na službenim festivalskim stranicama.

Komentari

Nema komentara.