Charlize voli raditi s ženama - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Charlize voli raditi s ženama

Charlize voli raditi s ženama

Nakon što je ugrabila Oscara za najbolju glumicu, Charlize Theron si uz velike i isplative studijske projekte, može dozvoliti i pokoju nezavisnu produkciju. 

01.06.2004 0 komentara

Charlize voli raditi s ženama

Lijepa Južnoafrikanka Charlize Theron preuzela je ulogu u novoj drami redateljice Kimberly Peirce ('Dečki ne plaču'). Njihov zajednički projekt zove se 'The Ice at the Bottom of the World', a nastaje prema romanu Marka Richarda, objavio je Hollywood Reporter.

Richardov roman je zapravo zbirka deset kratkih priča koje se odigravaju na američkom jugu. U njima se isprepliću sreća i tuga, ljubav i gubici koji povezuju niz likova, okarakteriziranih kao autentično američko 'bijelo smeće'. Zasada se još ne zna na koju će se od deset priča koncentrirati film, ali je posve izvjesno da bi Charlize mogla glumiti neki sličan društveno izopačen lik poput Aileen koju je odglumila u  'Čudovištu'.

Vijest o ovome filmu potvrdila je i sama glumica na ovogodišnjem Canneskom festivalu gdje je izjavila da surađuje s redateljicom i da se obje nadaju kako bi film mogle snimiti krajem slijedeće godine. Izgleda da je Charlize odlučila propagirati 'girlpower' jer se svi njeni budući projekti vezuju uz redateljice.

Do 'The Ice at the Bottom of the World' glumica će odigrati naslovnu ulogu u znanstveno-fantastičnoj akciji 'Aeon Flux' koju će režirati Karyn Kusama. Neobično je da je tako veliki projekt povjeren relativno neiskusnoj redateljici koja iza sebe ima samo jedan film – boksačku dramu 'Girlfight'. Charlizin slijedeći projekt 'Class Action' također ima redateljicu, novozelanđanku Niki Caro ('Whale Rider'), a zasada se još ne zna da li će redatelj ili redateljica predvoditi ekranizaciju stripa 'Jinx'. 

Komentari

Nema komentara.