Masakr slavnih glumaca - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Masakr slavnih glumaca

Masakr slavnih glumaca

Polanski je za adaptaciju 'Boga masakra' okupio uglednu glumačku ekipu: Kate Winslet, Christoph Waltz, Jodie Foster i Matt Dillon!

s.p. 24.09.2010 0 komentara

Masakr slavnih glumaca

Roman Polanski se ne odmara nakon oslobađanja, već odmah kreće snimati film s puno filmskih zvijezda. Njegov sljedeći projekt je adaptacija nagrađivane drame 'Bog masakra' Yasmine Reze koja je igrala i u hrvatskim kazalištima. Objavljeno je da će u filmskoj verziji sigurno glumiti Jodie Foster i Matt Dillon, te Kate Winslet i Christoph Waltz za koje se prije tračalo da će igrati u ekranizaciji biografije Natasche Kampusch.

Njih četvero će glumiti dva bračna para koji raspravljaju oko ponašanja svojih klinaca. Jedan dječak ozlijedio je drugog dječaka u parku, pa se roditelji nalaze da 'civilizirano' popričaju o tom događaju. No, uskoro se i oni sami počinju djetinjasto ponašati i okrivljavati jedni druge, a zatim na red dolaze i njihovi vlastiti bračni problemi. Radnja priče događat će se u Brooklynu, ali s obzirom na 'slučaj Polanski' - snimanje će se odvijati u Francuskoj.

Komentari

Nema komentara.