Roman Polanski napravio masakr - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Roman Polanski napravio masakr

Roman Polanski napravio masakr

Jodie Foster je ljuta, John C. Reilly nema strpljenja za sranja, a Kate Winslet briše guzicu s ljudskim pravima. Rezultat - pravi 'Masakr'!

s.p. 22.08.2011 0 komentara

Roman Polanski napravio masakr

Najavili smo da Polanski snima filmsku adaptaciju drame 'Bog masakra', a sada je izišao i trailer za film koji će svoju premijeru imati na festivalu u Veneciji koji počinje sljedeći tjedan. Autorica predloška je Francuskinja Yasmina Reza koja je zajedno s Polanskim i koscenaristica filma, te su zajedno odlučiti izmijeniti naslov u 'Masakr' ('Carnage') jer bi 'Bog' u naslovu mogao zbuniti mnoge ljude.


'Carnage', trailer.

A 'masakr' u naslovu odnosi se na sukob glavnih junaka, dva bračna para koji se sastanu da porazgovaraju o ponašanju svojih sinova koji su se potukli. Na kraju se i roditelji posvađaju, te na površinu izlaze brojne obiteljske tajne. Jedan par tumače Kate Winslet i Christoph 'Hans Landa' Waltz, a drugi par glume Jodie Foster i John C. Reilly.

Vrijedi spomenuti i da su u nagrađivanoj brodvejskoj verziji predstave glumili James Gandolfini, Jeff Daniels, Marcia Gay Harden i Hope Davis, a u Hrvatskoj je predstava izvedena i u Splitu i u Zagrebu, te je jedan od glumaca u postavi bio i pokojni Ivica Vidović.

Komentari

Nema komentara.