Aniston kao ratna fotoreporterka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Aniston kao ratna fotoreporterka

Aniston kao ratna fotoreporterka

Anistonki ide najbolje od svih kolega iz prijateljskog pop serijala. Njena i suprugova producentska kuća samo štanca nove projekte, a glavna zvijezda svih njih je – Jennifer!

15.06.2004 0 komentara

Aniston kao ratna fotoreporterka

Plan B će uz 'malu' pomoć Warner Brosa adaptirati (stara hollywoodska mantra) priču o ratnoj fotografkinji Dickey Chapelle, a za glavnu je ulogu odabrana Jennifer Aniston. Postoji i objašnjenje, za sve vas koji ste pomislili da je sve samo po sebi razumljivo.

Naime, Chapelle je bila plavooka plavojka s naslovnica raznih magazina (ha, polako već hvatate konce:) koja se zbog želje da maršira prvim linijama fronte počela baviti fotografijom. A kako je Jennifer jedna od onih djevojaka koje lako mogu izgledati i muškobanjasto i ženstveno, ovo je prava uloga za nju. Eto!

Dickey, nažalost, nije imala dugu i sretnu karijeru jer je stradala od nagazne mine negdje u Vijetnamu dok je pratila Marince na tajnu misiju. Dok su se ostali fotoreporteri držali iza prvih linija, Dickey je bila uvijek u centru zbivanja, iskakala je s vojnicima iz helikoptera i isporučivala vruće fotografije, kao npr. one s bojišnice Iwo Jima koje je uništio sam State Department.

Scenaristica Margaret Nagle će se pri pisanju koristiti svim raspoloživim dokumentima i fotografijama koje je Chapelle donirala Povijesnom muzeju U Wisconsinu. Osim rada na ovom filmu, surađuje i s redateljem Bradom Silberlingom na 'The Lost Boys', filmu o siročadi koju je iznjedrio sudanski rat.

Komentari

Nema komentara.