CineStar opet uvodi jeftiniju srijedu! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      CineStar opet uvodi jeftiniju srijedu!

CineStar opet uvodi jeftiniju srijedu!

'Moja CineStar srijeda' je nova usluga Blitz CineStara koja srijedom omogućuje kupovinu ulaznice za samo 19 kuna!

s.p. 10.05.2011 0 komentara

CineStar opet uvodi jeftiniju srijedu!

Blitz-CineStar pokrenuo je uslugu Moja CineStar srijeda koja nudi mogućnost kupnje kino ulaznice srijedom za samo 19 kuna u svim multipleksima CineStara u Hrvatskoj. Da bi ostvarili ovu pogodnost, korisnici se trebaju registrirati na CineStar web stranicu i tamo zatražiti kod pomoću kojeg na blagajnama ostvaruju popust na cijenu ulaznice (jedan kod moguće je iskoristi za kupnju 2 ulaznice).

Usluga Moja CineStar srijeda je već aktivirana na web stranici CineStara, a prve povoljnije kupnje ulaznica na blagajnama korisnici mogu ostvariti već sutra, 11. svibnja. Uslugom Moja CineStar srijeda CineStar širi lepezu brojnih usluga i pogodnosti za korisnike. Usluga je namijenjena ljubiteljima filma svih generacija i omogućuje im povoljnije gledanje najnovijih kino hitova svake srijede.

Korisnici svoje povoljnije kino ulaznice srijedom mogu na blagajnama multipleksa CineStar platiti gotovinom te putem Cinestar Stars Club kartice. Usluga Moja CineStar srijeda ne vrijedi za IMAX i Gold Class dvorane.

Komentari

Nema komentara.