Tomu Cruiseu ide fantastično - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tomu Cruiseu ide fantastično

Tomu Cruiseu ide fantastično

Slavni glumac puno radi, a njegov sljedeći projekt je zanimljivi SF film o Zemlji nakon velike katastofe.

s.p. 23.05.2011 0 komentara

Tomu Cruiseu ide fantastično

Tom Cruise će glumiti u SF filmu 'Oblivion' kojeg će režirati Joseph Kosinski, redatelj 'Trona: Naslijedstva'. Snimanje filma trebalo bi početi u listopadu, a riječ je o adaptaciji stripa kojeg će Universal pretvoriti u film vrijedan 100 milijuna dolara.

Priča se odvija u dalekoj budućnosti u kojoj je Zemlja postala nenastanjiva, pa ljudi žive u oblacima. Cruise će glumiti vojnika koji patrolira Zemljom na kojoj žive neprijateljski vanzemaljci, a onda susreće predivnu ženu koja će ga prisiliti da preispita svoj pogled na svijet.

Cruise je upravo počeo snimati 'Rock of Ages', adaptaciju brodvejskog mjuzikla u kojoj glumi dekadentnog rokera. Spominjalo se i da pregovara s Guillermom Del Torom koji priprema film o čudovištu 'Pacific Rim', a prije toga Cruise je bio povezan s Del Torovim projektom 'At the Mountains of Madness' koji je na kraju otkazan jer Del Toro nije htio raditi horor koji će moći gledati i mala djeca. Cruisea ćemo uskoro moći gledati u novom nastavku 'Nemoguće misije', nazvanom 'Mission: Impossible - Ghost Protocol'.

Komentari

Nema komentara.