Seks na hrvatski način - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Seks na hrvatski način

Seks na hrvatski način

Redateljica Irena Škorić snimila je sedam erotskih priča koje ćete moći vidjeti u kinima, u sklopu filma '7 seX 7'! Evo trailera!

s.p. 24.06.2011 0 komentara

Seks na hrvatski način

Na ovogodišnjem Pulskom festivalu premijeru će konačno imati jedan domaći erotski film, i to onaj kojeg je režirala žena! Irena Škorić je česta gošća našeg portala jer je osvojila pregršt domaćih i međunarodnih nagrada za svoje kratke i dokumentarne filmove, a '7 seX 7' joj je prvi dugometražni igrani film.


'7 seX 7', trailer.

'7 seX 7' se sastoji od sedam erotskih priča snimljenih u jednom kadru, a u njemu možete vidjeti brojne glumce: Jelenu Perčin, Csillu Barath-Bastaić, Roberta Kurbašu, Anu Majhenić, Franu Maškovića, Marinka Leša, Kristijana Ugrinu, Asima Ugljena, Ivana Glowatzkog, Petru Težak, Miu Biondić, Ivana Đuričića, Saru Stanić, Juru Radnića i Jelenu Jokić, a tu je i svestrani Mario Kovač. 

Film je u potpunosti snimljen u nezavisnoj produkciji pa je Škorić i scenaristica i redateljica i producentica, a sadrži i duhovite i gorke priče u kojima pratimo i heteroseksualne i homoseksualne parove. Valjda će ova erotika u svim kombinacijama privući domaće gledatelje na hrvatski film...

Komentari

Nema komentara.