Arnie i Sly zajedno i u grob! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Arnie i Sly zajedno i u grob!

Arnie i Sly zajedno i u grob!

Nakon 'Plaćenika' i 'Plaćenika 2', dvojicu matorih akcijskih junaka gledat ćemo zajedno i u 'Grobnici'.

s.p. 09.02.2012 0 komentara

Arnie i Sly zajedno i u grob!

Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger će se uskoro naći - u istoj grobnici! Bez brige, nije im kucnuo smrtni čas nego glume u istom filmu. Ova dvojica vremešnih junaka toliko su se izmorila na snimanju 'Plaćenika' i 'Plaćenika 2' da su oboje završili u bolnici. Fotografiju je objavio Schwarzenegger na svom blogu, uz komentar da su "slučajno naletjeli jedan na drugog" nakon što su oboje hospitalizirani zbog bolova u ramenu.

Arnie je potvrdio da će njih dvojica zajedno glumiti i u akcijskom trileru 'The Tomb' ('Grobnica). Kao što smo i najavljivali, riječ je o filmu o bijegu iz zatvora u kojem će glumiti Schwarzenegger, a sada mu se pridružio i Stallone.


Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis u zajedničkoj sceni u 'Plaćenicima'.

Stallone glumi Raya Breslina, stručnjaka za sigurnost kojem namjeste zločin koji nije počinio, pa završi u najstrože čuvanom zatvoru kojeg je osobno dizajnirao. Breslin planira izići iz zatvora i otkriti tko je počinio zločin, a teške dane u zatvoru provodi u društvu Churcha, herojskog zatvorenika koji pomaže ostalim zatvorenicima da očuvaju nadu za vrijeme doživotne robije.

Iako se pričalo da će Schwarzenegger igrati ulogu Breslina, na kraju će upravo Arnie glumiti optimističnog junaka Churcha, a zanimljivo je da ime tog lika isto kao ime lika kojeg je u 'Plaćenicima' igrala još jedna akcijska zvijezda - Bruce Willis! Redatelj filma bit će švedski filmaš Mikael Håfström koji je nedavno snimio 'Obred', a snimanje bi trebalo započeti na proljeće.

Komentari

Nema komentara.