Istinite laži o plaćenicima - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Istinite laži o plaćenicima

Istinite laži o plaćenicima

Hoće li Arnie glumiti u 'Istinitim lažima 2', a Seagal u 'Plaćenicima 3'? Ima li Scorsese veze s 'Razjarenim bikom 2'?

s.p. 07.04.2012 0 komentara

Istinite laži o plaćenicima

Jesu li i vama dozgrdili svi ti nastavci filmova? Hollywoodu očito nisu,  jer ih ne možemo sve ni nabrojati!

Kao što smo najavili, Arnold Schwarzenegger snima nastavak 'Blizanaca' pod naslovom 'Trojke' ('Triplets'), no izjavio je da nema u planu 'Istinite laži 2'. Naime, važan motiv  'Istinitih laži' bio je odnos glavnog junaka i njegove supruge,  a s obzirom da se Arnie trenutno razvodi, nije mu baš do takvih filmova.

A hoće li se Arnieju i ostatku ekipe iz 'Plaćenika' konačno pridružiti i Steven Seagal? Seagal je potvrdio da bi ga Stallone volio vidjeti u 'Plaćenicima 3', no zasad su pregovori još u tijeku pa ništa nije odlučeno.


'Plaćenici 2'- hoćemo li u sljedećem nastavku gledati i Seagala?

Nedavno je objavljeno da će se snimati 'Razjareni bik 2', što je razjarilo mnoge filmofile. U projektu neće sudjelovati ni Scorsese ni De Niro koji su bili glavni sastojci klasika 'Razjareni bik', a nastavak će režirati slabo poznati redatelj Martin Guigui, i to prema knjizi Chrisa Andersona koja se bavi događajima koji se zbivaju prije i poslije priče originalnog filma.

Glavnu ulogu prgavog boksača preuzet će karakterni glumac William Forsythe. Scorsese je diplomatski prokomentirao ovu vijest, rekavši da on nema što dodati svom filmu jer je već napravio sve što je želio, te zaista ne zna kakav će biti nastavak. Ne znamo ni mi, ali ne nadamo se dobrome...

Komentari

Nema komentara.