Božja posla J.J. Abramsa - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Božja posla J.J. Abramsa

Božja posla J.J. Abramsa

Abrams je jako zaposlen - osim što hvata naciste, mora učiniti da Zemlja nestane!

s.p. 13.06.2012 0 komentara

Božja posla J.J. Abramsa

Slavni redatelj i producent J.J. Abrams radi na dva zanimljiva projekta. Njegova kompanija Bad Robot ekranizirat će scenarij Patricka Aisona za film 'Wunderkind', a riječ je o špijunskom akcijskom trileru. Radnja se zbiva u 1970-ima, a glavni junak je mladi agent CIA-e koji hvata naciste i tako upozna starijeg, iskusnijeg agenta Mossada s kojim se udružuje nakon što shvati da traže istu osobu.

Osim toga, Abrams planira producirati i scenarij Orena Uziela za film 'God Particle' ('Božja čestica'). Naslov filma je očito aluzija na potragu za iskonskom česticom svijeta, a riječ je SF trileru koji se bavi nestankom Zemlje nakon jednog znanstvenog eksperimenta.

Nestanak Zemlje zamijeti posada američke svemirske postaje koja je nakon toga vrlo uznemirena, a kada zatim shvate da im se približava europski svemirski brod, nisu sigurni tko je na brodu i - mogu li im uopće vjerovati? Prve informacije govore da ovaj film neće imati jako veliki budžet, ali vjerujemo da će Abrams napraviti spektakl i od 'Božje čestice'...

Komentari

Nema komentara.