J.J. Abrams režirat će novi Star Wars! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      J.J. Abrams režirat će novi Star Wars!

J.J. Abrams režirat će novi Star Wars!

Karijera J.J. Abramsa krenula je zvjezdanim putem! Nakon 'Zvjezdanih staza' režirat će i novi film iz serijala 'Ratova zvijezda'!

s.p. 25.01.2013 0 komentara

J.J. Abrams režirat će novi Star Wars!

Izvori iz Hollywooda potvrdili su vijest da će popularni SF redatelj i producent J.J. Abrams režirati sedmi dio 'Ratova zvijezda'! Kao što smo već objavili, 'Star Wars - episode VII' imat će premijeru 2015., a George Lucas je odustao od režiranja i produciranja serijala te sve prepušta mlađim snagama.

J.J. Abrams se i prije spominjao kao mogući kandidat za režiju, ali je medijima izjavljivao samo to da se veseli budućim nastavcima 'Star Warsa' za koje vjeruje da će ih pratiti kao - kinoposjetilac!


'U tami: Zvjezdane staze', trailer.

Abrams se proslavio kao scenarist i producent SF serija 'Izgubljeni' i 'Fringe-na rubu', producirao je 'found footage' SF film 'Cloverfield', a režirao je i 'Super 8' kojeg su kritičari hvalili kao posvetu SF klasicima 70-ih i 80-ih.

Njegova najveća preporuka za preuzimanje 'Star Warsa' je u tome da je uspio uspješno obnoviti kultni SF serijal 'Zvjezdanih staza', te je nakon režije prvog nastavka obnovljenih 'Zvjezdanih staza' snimio i nastavak 'U tami: Zvjezdane staze' koji ćemo moći pogledati u svibnju 2013.

Abramsu želimo puno sreće u režiranju 'Ratova zvijezda 7', a zasad je poznato samo to da će scenarist tog filma biti Michael Arndt koji je napisao 'Malu miss Amerike' i 'Priču o igračkama 3'.

Komentari

Nema komentara.