'Razjareni bik 2' razjario MGM - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      'Razjareni bik 2' razjario MGM

'Razjareni bik 2' razjario MGM

Studio MGM je odlučio zaustaviti snimanje nastavka 'Razjarenog bika' i tužio je boksača koji je ustupio prava na snimanje nastavka.

s.p. 06.07.2012 2 komentara

'Razjareni bik 2' razjario MGM

Bivši boksač Jake LaMotta, prema čijem životu je snimljen 'Razjareni bik', morat će se opet boriti, i to na sudu. Studio MGM tuži ga jer je prekršio ugovor i konkurentskom studiju RB II Productions ustupio prava na ekranizaciju knjige 'Razjareni bik 2' čiji je koautor.


'Razjareni bik', trailer.

MGM je distributer hvaljenog filma 'Razjareni bik', te u tužbi tvrdi da je prema ugovoru LaMotta prvo njima morao ponuditi eventualno snimanje nastavka. Kao što smo naveli, 'Razjareni bik 2' snima se bez Scorsesea i De Nira koji su obilježili originalni film, te ga stoga MGM naziva 'niskobudžetnim B-filmom'.

Nastavak bi trebao režirati slabo poznati Martin Guigui, a LeMottu bi trebali glumiti William Forsythe i Mojean Aria. Studio MGM želi zaustaviti snimanje i distribuciju filma, te traži da mu se na suđenju dodijeli i odšteta.

Komentari
anonymous 15.07.2012

Dosta je više snimanja nastavaka u svrhu zarade zato jer tako samo upropaste originale il ak su već tako pohlepni onda neka takav "film" nazovu drugačije da nema veze s originalom.
Šta možemo očekivati i Kuma 4, LOTR 4, Titanic 2 ma užas...

A: djcvrle 07.07.2012 Pogledaj profil

Hvala Bogu ;-)