Tražeći filmove za kraj svijeta - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tražeći filmove za kraj svijeta

Tražeći filmove za kraj svijeta

Postoji nekoliko scenarija za kraj svijeta, no samo jedno je sigurno - ako dođe do njega, sigurno će ga režirati Roland Emmerich!

s.p. 21.12.2012 0 komentara

Tražeći filmove za kraj svijeta

Ako čitate ovo, onda očito niste doživjeli smak svijeta koji se navodno trebao dogoditi. Nema veze, evo popisa filmova koji vam mogu pomoći da proživite apokalipsu u svojoj mašti:

1. 'Tražeći ljubav za kraj svijeta'
Ovaj film bavi se najvažnijim pitanjem vezanim za kraj svijeta: Kako ga provesti, gdje i s kim? Iste dileme kao i za doček Nove godine...

2. '2012'

Pouka filma Rolanda Emmericha - ako imate dovoljno brzi auto, možete preživjeti i opću kataklizmu!

3. 'Cesta'
Ovaj film će se svidjeti survivalistima jer pokazuje da se čovjek mora pripremiti za ono najgore - borbu za hranu i vodu, napade bandi i kanibala i ostale simptome društvenog raspada.

4. 'Mad Max 3'
Ovako će izgledati svijet nakon apokalipse - pustoš, nestašica resursa, opće bezakonje i heroj u kožnoj jakni.

5. 'Dr. Strangelove'
Ako dođe do svjetskog rata, ne morate ništa brinuti - ionako nitko iz civilnih i vojnih vlasti neće znati što da radi...

6. 'Djeca čovječanstva'

Evo i socijalnih aspekata apokalipse - ako dođe do velike krize, prvo će napasti i izolirati strance i useljenike, a svijet će postati bojište za lijeve, desne i religijske ekstremiste.

7. 'Dan nezavisnosti'
Vanzemaljci žele pokoriti Zemlju, no Emmerich nudi spas: svijet samo treba američkog predsjednika koji zna držati domoljubne govore!

8. 'U zaklon'

Glavni junak se ponaša otprilike ovako: 'Izgradio zaklon - jesam! Skupio zalihe - jesam! Potpuno poludio - jesam, do kraja!'

9. 'Dan poslije sutra'
Emmerichu svašta zamjeraju, ali čovjek zaista zna uništiti Zemlju. Samo mu treba dobar povod - recimo, globalno zahlađenje!

10. 'Melankolija'
Kada art redatelj poput Larsa Von Triera radi film o smaku svijeta, onda možete očekivati melankolični film za razmišljanje - kao stvoren za posljednje trenutke na Zemlji.

Bonus: 'This Is The End'/'The End of the World'

Najnovija komedija o kraju svijeta, sa zvijezdama kao što su: Emma Watson, Paul Rudd, James Franco, Jason Segel, Jonah Hill, Seth Rogen, Michael Cera i Rihanna.    
    
Izvor: Hollywood Reporter

Komentari

Nema komentara.