Morricone više ne voli Tarantina - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Morricone više ne voli Tarantina

Morricone više ne voli Tarantina

Skladatelj Ennio Morricone izjavio je da više neće raditi za Tarantina jer smatra da taj redatelj 'koristi glazbu u filmovima bez ikakve suvislosti'.

s.p. 18.03.2013 0 komentara

Morricone više ne voli Tarantina

Legendarni skladatelj Ennio Morricone uglazbio je preko 500 filmova i TV serija i još uvijek radi, no u budućnosti više neće raditi s Quentinom Tarantinom koji ga je gadno razočarao. Tarantino je koristio Morriconeovu glazbu u filmovima 'Kill Bill' i 'Nemilosrdni gadovi', no suradnja na filmu 'Odbjegli Django' nije dobro završila.


Morriconeova pjesma 'Ancora Qui'.

Ennio Morricone je izjavio da ga je Tarantino molio da mu napravi glazbu za taj film, no morao ga je odbiti jer mu nije dao dovoljno vremena. Stoga je Tarantino u film stavio Morriconeovu pjesmu 'Ancora Qui' koju je slavni skladatelj napisao ranije.

Morricone se sada žali da mu se ne sviđa kako Tarantino koristi njegovu glazbu i izjavio je da više nikad neće raditi s Tarantinom jer smatra da taj redatelj 'stavlja glazbu u svoje filmove bez ikakve suvislosti'. Prokomentirao je i film 'Odbjegli Django' i izjavio da mu se nije svidio te da 'ima previše krvi'.

Komentari

Nema komentara.