Divlji zapad na Tarantinov način - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Divlji zapad na Tarantinov način

Divlji zapad na Tarantinov način

Oslobođeni robovi, njemački plaćenici, talijanski špageti-vestern i puno velikih glumaca!

s.p. 09.05.2011 0 komentara

Divlji zapad na Tarantinov način

Quentin Tarantino dovršava pripreme za svoj sljedeći film, vestern 'Django Unchained' koji će biti posveta talijanskom špageti vesternu 'Django' iz 1966. Tarantino bi u ulozi bivšeg roba volio vidjeti Willa Smitha, a već smo najavili da će njemačkog lovca na ucjene glumiti Christoph Waltz za kojeg je Tarantino i pisao ulogu.


'Django'(1966.), trailer.

Glavni junak filma je oslobođeni rob Django kojeg iskusni lovac na ucjene poučava poslu, pa zajedno traže zločince kojima je ucjenjena glava. Zajedno kreću i u potragu za zlim vlasnikom plantaže koji kao robinju drži Djangovu suprugu koju planiraju osloboditi. Kućnog roba vlasnika plantaže trebao bi glumiti Samuel L. Jackson, a u jednoj od uloga mogao bi se pojaviti i Franco Nero koji je tumačio Djanga u originalnom filmu.

Američki distributer bit će Weinstein Company, a iako je scenarij poslan Willu Smithu, još nema vijesti o tome hoće li prihvatiti ulogu. Snimanje bi trebalo početi ove jeseni u nekoj od južnjačkih država, vjerojatno u Louisiani, a onda ćemo vidjeti hoće li film ispasti osveta crnaca južnjačkim rasistima u stilu 'Nemilosrdnih gadova'...

Komentari

Nema komentara.