Barrymore, Smith, Altman, Pfeiffer, Zemeckis - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Barrymore, Smith, Altman, Pfeiffer, Zemeckis

Barrymore, Smith, Altman, Pfeiffer, Zemeckis

Drew Barrymore pjeva, Will Smith će proživjeti američki san, Altman namamio Michelle Pfeiffer i Kevina Kleina, a Robert Zemeckis adaptira knjigu.

m.n. 27.01.2005 0 komentara

Barrymore, Smith, Altman, Pfeiffer, Zemeckis

Drew Barrymore se posrećilo (ili se možda samo radi o poslu?) – odlučila je stati nasuprot Erica Bane, te zaigrati u filmu 'Lucky You' o kojem smo vas već infali. Riječ je o komediji s profesionalnim pokerom kao lajtmotivom, A Barrymoreica će glumiti pjevačicu u usponu koja upoznaje profesionalnog pokeraša (Bana) baš u vrijeme dok mu umre otac. Sve u svemu, scenarij je napisao Eric Roth kojeg je proslavio 'Forrest Gump', a režije će se primiti Curtis Hanson ('8 milja'). Snimanje počinje u trećem mjesecu, a gdje drugdje nego u Las Vegasu.

Novitete nam pod naslovom 'Pursuit of Happyness' sprema i
Will Smith. Projektom (koji se bazira na istinitoj priči) će se pozabaviti Columbia Pictures, a radnja prati Chrisa Gardnera koji ostaje bez posla i bez krova nad glavom, pa neko vrijeme s malim sinčićem živi u kupaonici željezničke stanice u San Franciscu. Nenaklonjenoj situaciji usprkos, Gardner se i dalje trudi da dobije posao brokera što mu na kraju i uspije.

Nedavno smo
vam pisali o Altmanovom novom filmu 'A Praire Home Companion'. Budući da se snimanje njegove nove drame 'Paint' privodi kraju, Altman vrbuje i ostalu glumačku svitu ne bi li što prije krenuo u produkciju. Meryl Streep, Lily Tomlin i Tom Waits su istom tom logikom dobili društvo – pridružuju im se Michelle Pfeiffer i Kevin Kline. Za one koji ne znaju, tema je radio emisija gospona Garrisona Keillora, vrlo popularna u Americi. Sam je Keillor i napisao scenarij, a također će se pojaviti i u filmu.

Završit ćemo kako se i pristoji – sa redateljem, i to Robertom Zemeckisom o kojem smo vas tek nedavno apdejtali
. Nakon što je objavio svoj interes za novu verziju 'Beowulfa', Zemeckis je za Variety otkrio da radi na adaptiranju knjige 'The Corrections' Johnatana Franzena (dobila National Book Award). U tome ga svesrdno podržava scenarist David Hare ('Sati'), a zna se da će producentski dio obavljati Scott Rudin. Priča prati tri generacije disfunkcionalne obitelji sa američkog Zapada koje se susreću na Božić, ne znajući da će im to biti zadnje zajedničko okupljanje. Sve tajne dolaze na vidjelo, a godinama potiskivana mržnja izbija svom silinom.
Komentari

Nema komentara.