Golum i Gusar, ruku pod ruku - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Golum i Gusar, ruku pod ruku

Golum i Gusar, ruku pod ruku

Dragi naši, Andy Serkis iliti Golum snima film 'Addict'. Tema je, kao što i ime kaže, narkomanija, a u glavnoj bi ulozi mogli gledati Johnnya Deppa.

m.n. 03.06.2005 0 komentara

Golum i Gusar, ruku pod ruku

Andy Serkis (naslovna), čovjek koji se proslavio utjelovljenjem Goluma u Jacksonovu 'Gospodaru prstena', a čije ćemo vratolomije u King Kongovoj koži tek gledati, zadovoljio se uloga raznih creaturea pa se odlučio primiti režije. BBC prenosi da se Serkis za svoj redateljski debi nameračio na adaptaciju biografije pisca Stephena Smitha čije je snimanje već zakazano za ovo ljeto, a da bi mu doživljaj bio potpun u glavnoj bi ulozi baš volio vidjeti Johnnya Deppa. Ime filma je 'Addict', a udvaranje gosponu Deppu je još u tijeku.

Stephen Smith (sada 62-godišnjak) je za BBC već objasnio da bi se film trebao pozabaviti njegovim ranim danima, mentalnim problemima i zlostavljanjem od strane doktora u mentalnoj instituciji koja ga je dovela do ovisnosti o amfetaminima. Zbog svog je poroka neko vrijeme živio na ulici, bavio se raznim lopovlukom, no film će, mračnom tonu unatoč, ipak poslati pozitivnu poruku – moguće se iskopati iz svakog pakla, ma koliko ste duboko zaglibili. Naime, Smith je nakon nekoliko mjeseci klošarenja u lokalnom pubu u malom gradiću Wrexamu upoznao njemačku studenticu, zaljubio se i postupno počeo sređivati svoj život.

Narkomanska tema ne bi trebala biti nikakva novost za Deppa koji je slične uloge odglumio u nekoliko navrata (spomenimo samo 'Blow'). Iako je još neizvjesno hoće li se Depp pridružiti ekipi, Serkis je najavio da će se tijekom kolovoza snimati diljem Velike Britanije, a neke će scene biti snimljene i na Malti i u Münchenu.
Komentari

Nema komentara.