Spider-Man vs. Hobbit - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Spider-Man vs. Hobbit

Spider-Man vs. Hobbit

Još nismo vidjeli ni trojku, a Sony već najavljuje Spider-Man 4. No, moguće bez Toby Maguire i Sama Raimija. Potonji izgleda silazi u Međuzemlje.

filmski.net 17.04.2007 0 komentara

Spider-Man vs. Hobbit

Svjetska premijera Spider-Mana 3 u Japanu je izazvala histeriju masovnih razmjera, a ista bi ostatak svijeta trebala pogoditi prvog tjedna u svibnju kad film kreće u globalnu distribuciju. Mediji su se u međuvremenu odmah počeli raspitivati oko Sonyevih planova za snimanje četvrtog nastavka, pogotovo zato što je i sam Spiderman aka Toby Maguire nedavno dao naslutiti da mu je druženja s paučinom - dosta.

Odgovor na pitanje hoće li biti četvrtog nastavka vješto izbjegava i sam redatelj franšize, Sam Raimi, istovremeno bacajući udicu u – Međuzemlje.

Naime, nakon što su šefovi New Line Cinema definitivno otpisali Petera Jacksona kao mogućeg  redatelja 'Hobbita', kuloari su čest kao potencijalu zamjenu spominjali baš Raimija. On sam cijelu priču nije komentirao sve dok ga  prije dva dana novinari Entertainment Weekly nisu izravno pitali bi li se prihvatio 'Hobbita'.

''Peter Jackson je u ovom trenutku vjerojatno najbolji režiser na planeti. Ali, um, ja trenutno ne znam što će mi se iduće dogoditi. Prvo i osnovno, to je film Petera Jacksona i Boba Shayea. Ali, ako ga Peter ne bi htio snimati i ako bi Bob tražio da ga ja snimam – i ako bi im obojici bilo ok da se ja toga prihvatim – to bi bilo sjajno. Obožavam tu knjigu. Ona je možda bliža djeci nego ostale (Tolkienove op.u.).'', odgovorio im je u stilu Ljube Jurčića, Sam Raimi.

No ni to nije sve. Istog je dana nakon samo par sati stigla vijest kako je Columbia Pictures otkupila prava na zasad neimenovani fantasy scenarij dvojca Damian Shannon i Mark Swift, a koji bi Raimi u skoroj budućnosti trebao producirati, te možda i režirati.

Prihvati li se bilo kojeg od spomenuta dva angažmana, Raimi bi ili morao odustati od 'Spidermana 4' ili pak snimanje istog odgoditi za bar godinu do dvije. A to, javljaju iz Sonya – ne dolazi u obzir. Tamošnji je produkcijski šef Matt Talbach, naime, izjavio: 'Čujte, definitvno snimamo Spider-Man 4. Nadamo se, želimo i namjeravamo ga napraviti ga sa Samom. Ali hoćemo li ne znam. Nemam kristalnu kuglu.''

Komentari

Nema komentara.