Kud mi okom - tud Scarlett (s)likom - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kud mi okom - tud Scarlett (s)likom

Kud mi okom - tud Scarlett (s)likom

Za Scarlett se grebu redatelji, dizajneri nakita, čak je i gay populacija zainteresirana. Od opće pomame za 'novom Marilynkom' ograđuje se jedino Woody Allen.

z.m. 05.09.2007 0 komentara

Kud mi okom - tud Scarlett (s)likom

Scarlet Johansson pohvatala se s Justinom Timberlakeom. Bilo je žestoko, u autu i na bazenu, posljedice su modrice na njenoj ruci i slomljeni prst na njegovoj, prekid sa Cameron Diaz... i nagovještaj buduće suradnje. Naime, sve se to desilo na snimanju videa  'What Goes Around… Comes Around', a iza kamere je stajao redatelj Samuel Bayer. I on je, kao i mnogi drugi, opčinjen zaobljenom glumicom i to do te mjere da se već MTV-u pohvalio kako će režirati njezin novi film. Projekt se navodno zove 'Brilliance', radnja se navodno vrti oko kradljivaca dijamanata i navodno se počinje snimati ove zime. Sve ove 'navodno' nanizali smo jer o projektu nigdje nema ni traga ni glasa osim iz Bayerovih usta.      

Bayer je dosada režirao spotove za Nirvanu (Smells Like Teen Spirit), Green Day i Strokese, hrpu reklama za poznate brandove, a stigao je napraviti i promotivni spot za američku vojsku. Spot za Timberlakea, koji u director's cut verziji  traje 9 i pol minuta očito izražava njegovu ambiciju da se prebaci na veliko platno. Kakve su mu šanse da u tome i uspije - procijenite sami, ako imate desetak minuta vremena viška u životu.

Nakon modrica koje je zaradila na setu Timberlakeovog videa, Scarlett se izgleda omilila bol pa si je instalirala rinčicu u nos i tetovažu na podlakticu. Na stranici GaySocialites.com čak su organizirali glasanje o njenom novom looku, a 69% glasača kaže – fuuuj! Mi ćemo se mudro držati postrani, a vi prosudite sami:




Iako Scarlett izgleda kao 'bad girl' i dalje pažljivo gradi imidž dobre slatkice pa je tako pristala sudjelovati u humanitarnoj akciji modne kuće Wallis. Naime Wallis je zamolio šestero celebritya (neizostavna Kate Moss, Catherine Tate, Christian Louboutin, Stephen Webster, Grayson Perry i Scarlett) da osmisle privjeske za narukvicu koja će se prodavati za cca 270 kuna, a dio od toga ide za borbu protiv raka. Evo čega su se domislile:



Ljiljan za Scarlett, a za Kate lastavica

A Woody Allen je mislio i promislio i shvatio da Scarlett zapravo nije njegova muza, što mediji pišu još od 2005. kad je prvi puta glumila u njegovom filmu. Allen je očito ostario, jer su mu trebale tri godne i tri filma sa Scarlett - 'Završni udarac', 'Scoop' i najnoviji, još bezimeni koji se sve donedavno snimao u Barceloni – da bi to shvatio.

Ne čudi što Woodiju preskače pamet...

Naravno, rekao je kako je ona krasna glumica i djevojka, ali nije mu inspiracija kao što mu je to bila bivša supruga i višestruka filmska partnerica Diane Keaton. E sad, ili Allen sporo reagira ili mu treba malo publiciteta nakon lošeg perioda ili mu je sadašnja supruga (i bivša pokćerka) Soon Yi ljubomorna na odnos sa supersexy glumicom... Da, da, znate već – zaključite sami!

Komentari

Nema komentara.