TV da umreš od smijeha - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      TV da umreš od smijeha

TV da umreš od smijeha

Bez brige, riječ je o ozbiljnom projektu. HBO pokreće novi kanal i nudi program u dnevnim dozama od 16 sati humora na – HBO Comedy.

s.p. 05.09.2007 0 komentara

TV da umreš od smijeha

HBO je dosad kod nas bio prisutan s kanalom na kojem su se ekskluzivno emitirali filmovi i serije raznih žanrova, a sada je kompanija odlučila pokrenuti program posvećen isključivo komediji. Od 1. listopada će pretplatnici HBO-a u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori moći uživati u novom programu - HBO Comedy. To je prvi žanrovski multipleks HBO programa, a kao što ime i govori, program će se bazirati na komičnim filmovima i serijama. 

Pretplatnici novog programa tako mogu očekivati najnovije epizode serija 'Najgori tjedan mog života', 'Svita', 'IT-jevci', te novu seriju iz HBO radionice 'Lucky Louie' ('Sretni Louie').

Uz njih, na programu će se u velikim dozama naći i popularne filmske komedije. Premijerno će se prikazati holivudski naslovi kao što su: 'Pink Panther', 'Frka s Dickom i Jane', 'Šuška se šuška' i 'Mrak film 4'. 'HBO Comedy' će emitirati program 16 sati dnevno, sedam dana u tjednu. Program će biti u potpunosti lokaliziran i bez reklama.  

Izvršna direktorica HBO-a Srednje Europe, Linda Jansen, izjavila je da su prije donošenja odluke o pokretanju nove usluge proveli regionalno istraživanje, te se pokazao visok stupanj zainteresiranosti gledatelja za komičnim sadržajem. Pokretanjem programa posvećenog komediji HBO pojačava svoju ponudu na ovim prostorima, ali bez dodatnih troškova za vjerne gledatelje. Tako će svi postojeći pretplatnici HBO-a za trenutnu cijenu HBO programa dobiti dva programa u paketu, dakle svojevrsni bonus. Još bolja vijest je da kompanija istražuje mogućnosti pokretanja novih žanrovski baziranih programa u budućnosti, pa možda bude novih kanala i za ljubitelje ostalih žanrova. Više informacija potražite na službenom sajtu HBO-a.
Komentari

Nema komentara.