Kopilad, vještice i plastik-man - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kopilad, vještice i plastik-man

Kopilad, vještice i plastik-man

Postaje li DiCaprio kopile, a Keanu plastični super-junak? Željezni čovjek se vraća u kina, kao i zla vještica iz Oza i dobra striptizeta Diablo.

s.p. 16.07.2008 1 komentara

Kopilad, vještice i plastik-man

Nakon Brada Pitta, Tarantino za ulogu u 'Inglorious Bastards' ima još jednu zvijezdu u planu - Leonarda DiCapria. Tarantino bi htio da Leo glumi Hansa Landu, njemačkog časnika negativca. Snimanje filma trebalo bi početi ove jeseni u Njemačkoj, a snimat će se i u Francuskoj, gdje je Pitt trenutno na porodiljskom dopustu s Angelinom.

'Iron Man 2' se zahuktava, pa je otkriveno i ime scenarista - Justin Theroux. Mase ga možda ne poznaju, ali filmofili ga pamte po odličnoj ulozi u 'Mulholland Driveu'. Zanimljivo je da je Theroux napisao samo jedan scenarij, i to za urnebesni 'Tropic Thunder', pa mu je produkcijska kuća Marvel ukazala veliko povjerenje. Što će ispasti iz filma, vidjet ćemo u travnju 2010., kada bi Jon Favreau trebao izići u javnost s novim doživljajima Iron Mana kojeg će opet utjeloviti Robert Downey Jr.


Justin Theroux, isječak iz 'Mulholland Drivea'.

Iako 'Speed Racer' nije bio veliki hit, braća Wachowski već spremaju novu akciju s novim strip junakom. Ovaj put će to biti Plastic Man, koji se može rastezati kako god poželi, a njega bi trebao glumiti - Keanu Reeves. Iako se već čuju komentari kako Keanu jedva može odglumiti i osmijeh, a kamoli rastezljivost, Wachowskiji očito imaju povjerenja u glumca s kojim su postigli najveći uspjeh u 'Matrix' trilogiji.

Već smo vas informirali da osim strip junaka, u Hollywoodu odlično prolaze i mjuzikli. Sada se sprema ekranizacija velika brodvejskog hita 'Wicked' koji ima zaista opaku priču. Riječ je o 'Čarobnjaku iz Oza', ali ispričanom iz perspektive Opake Vještice, koja u biti nije zla, nego samo 'krivo shvaćena'. Filmovanja 'Opake' se prihvatio Marc Platt, producent koji stoji iza akcijskog hita 'Wanted', a u svom rokovniku ima još jedan projekt - 'Wanted 2'. 

Nakon karijere striptizete, oskarovka Diablo Cody definitivno ulazi u vode scenarističkog mainstreama. Cody će raditi scenarij za još neimenovanu komediju u produkciji Dreamworksa, a angažirao ju je nitko drugi nego Steven Spielberg. Ne znaju se detalji oko projekta, osim da se sve bazira na Spielbergovoj ideji. Moćni Steven već je ostvario svoje ideje oko realizacije serije 'The United States of Tara', kada je također angažirao Cody kao scenaristicu, i to za pilot-epizodu. Tko zna, možda Cody završi radeći scenarije za buduće Indiane Jonese.

Komentari
A: Christiana 17.07.2008 Pogledaj profil

Pogledajte "Last Time I Commited Suicide" - iznenadit ce vas dobri stari nevaljali Keanu. Zasto ga kriticari toliko napadaju, kad su svjesni (moraju biti, jer ima jos filmova u kojima se to ocituje i mnogo su poznatiji od navedenog) da on moze glumiti kad se potrudi....