Japanski ukleti labirint u 3D-u - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Japanski ukleti labirint u 3D-u

Japanski ukleti labirint u 3D-u

Onaj kome je vožnja strave u lunaperku smiješna neka pričeka japanski horor o ukletom labirintu!

s.p. 04.06.2009 0 komentara

Japanski ukleti labirint u 3D-u

Što je luđe od japanskih horora? Japanski horor u 3 dimenzije! Sprema se 3D hororac o ukletoj kući, a bit će to prvi japanski dugometražni 3D film. Redatelj je Takashi Shimizu, poznat kao režiser japanske i američke 'Kletve' i njihovih nastavaka. Priča 'The Shock Labyrintha' ide ovako:

Jedne kišne noći djevojka Yuki zagonetno nestaje. Nakon 10 godina izbivanja, iznenada se vraća. Njezini prijatelji i obitelj su zbunjeni, ali sretni što je opet vide. Kasnije te noći, Yuki se iznenada onesvijesti i odvode je u bolnicu. Kada stignu, otkrivaju da je zgrada bolnice u stvari čudni, mistični labirint...

Očito je da će za ovaj film biti vrlo bitna scenografija, a Japanci ne trebaju graditi poseban labirint za ovaj film - on već postoji, čak je i poslužio kao inspiracija za film! Tematski park 'Labirint užasa' drži Guinnessov rekord kao najveća atrakcija s ukletom kućom na svijetu. Labirint u ukletoj kući je vrlo velik i opsežan, pa će u njemu biti snimana većina filma.

Prije par godina tematski park bio je preuređen u stilu 'Resident Evila', a uskoro će biti poznat kao set sa snimanja ovog filma. Još se ne zna točan datum premijere, ali producenti najavljuju da bi film trebao izaći u javnost prije 'Avatara'. Filmaši očito ne žele da njihov film završi kao konkurencija spekatkularnom 'Avataru' jer bi onda njihov film mogao završiti - kao uklet!

Komentari

Nema komentara.