Priča stvorena za WC - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Priča stvorena za WC

Priča stvorena za WC

Evo autora koji se ne boji loših kritika - napravio je djelo s kojim možete doslovce obrisati guzicu! A kasnije očekujte i američku ekranizaciju.

Siniša Paić 28.05.2009 0 komentara

Priča stvorena za WC

Koji Suzuki napisao je horor priču uz koju se slobodno možete - da 'prostite -usrati od straha, jer je djelo ionako pisano na toalet papiru! 'Drop' je novela u 9 poglavlja koja će riješiti vječnu dilemu čovječanstva: što ponijeti za čitanje na WC?

'Toalet papir strave i užasa' dugačak je 90 cm i sadrži nekoliko primjeraka priče koja se može pročitati za par minuta, baš za vrijeme dok obavljate svoj 'posao' na WC-u. A onda ne morate više čuvati književno djelo, već ga lako možete korisno upotrijebiti u higijenske svrhe. Novela za brisanje guze košta oko 2 dolara, pa ni ne sumnjamo da će biti hit na e-Bayu.


Izvorne, japanske 'Mračne vode' nastale su prema Suzukijevom djelu.

Inače, WC-i u Japanu su iz vjerskih razloga građeni u tamnom kutu kuće, a roditelji su često plašili djecu strahotama koje ih vrebaju u toaletu. Izgleda da je i pisac Suzuki cijeli život ostao vezan uz takve priče jer stalno piše priče o opsjednutim stvarima i domovima. Razlog zašto ga spominjemo na Filmskom.netu je da su njegova djela poslužila kao predložak za najpoznatije japanske hororce - 'Krug' i 'Mračne vode'.

Svi ovi filmovi imali su uspješne američke obrade, pa očekujemo da se i ova priča prevede na engleski i objavi na finom američkom toalet papiru kojeg kupuju i američki producenti. Oni bi na WC-u vjerojatno mogli doći na ideju o novom hororcu, a jedino se bojimo da će ga kritičari proglasiti - sranjem od filma. Onda će filmaši moći obrisati stražnjicu sa scenarijem, baciti ga u školjku i pustiti 'mračne vode' da odnesu propale ideje na strašno mjesto gdje sunce ne sija...

Komentari

Nema komentara.