Nove vijesti o starim filmovima - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nove vijesti o starim filmovima

Nove vijesti o starim filmovima

Još jedan Indiana? Još jedna Frankensteinova nevjesta? Još jedna nemoguća misija? Još jedan mamurluk? Još jednom Shia?

s.p. 18.06.2009 0 komentara

Nove vijesti o starim filmovima

Već ste sigurno čuli za tračeve da bi Shia LaBeouf mogao naslijediti Harrisona Forda kao Indiana Jones Junior? E, pa ništa još nije potvrđeno, ali Shia kaže da Spielberg već ima osmišljenu priču za petog Indianu i ulogu za njega. To bi trebao biti direktni nastavak 'Indiana Jonesa i Kraljevstva kristalne lubanje', a Shia stvarno postaje stručnjak za nastavke - nakon premijere 'Transformera 2' koje uskoro očekujemo, u budućnosti ćemo ga gledati i u nastavku 'Wall Streeta' ('Wall Street 2: Money Never Sleeps') kojeg Oliver Stone sprema za proljeće 2010.

A svašta oživljava u Hollywoodu - čak i 'Frankensteinova nevjesta'. Universal pregovara s Neilom Burgerom koji bi trebao i napisati i režirati film, baš kao što je to uradio u 'Iluzionistu'. Originalni 'Bride of Frankenstein' iz 1935. je nastavak uspješnog 'Frankensteina' koji je imao nekoliko 'obiteljskih nastavaka' - 1939. je snimljen čak i 'Frankensteinov sin'. Priča o nesretnom čudovištu bila je prepoznatljiva po naslovnoj ulozi Borisa Karloffa, a još se ne zna tko bi bio novi glavni glumac. Universal inače planira još nekoliko horor obrada, snimat će se 'Creature from the Black Lagoon', a krajem godine premijeru će imati 'The Wolf Man'.


Trailer za 'Bride of Frankenstein' iz 1935.

A gotovo je sigurno da će se snimati 'Nemoguća misija 4'. Treći nastavak baš nije bio uspješan, a Tom Cruise je izgubio dosta od svog starog ugleda, no sada se u koprodukciju uključio J.J. Abrams. On je s manje poznatim glumcima uskrsnuo franšizu 'Star Treka', pa bi sada mogao to učiniti i sa serijalom 'Mission Impossible'. Istina, upravo Abrams je režirao manje uspješni treći dio, pa će sada ostati samo u producentskoj stolici, a režije će se prihvatiti još neimenovani filmaš.

A sada je već sigurno da će se snimati 'Mamurluk 2'. Iznenađujući uspjeh 'Mamurluka' koji je još uvijek br. 1 na američkoj top-listi, naveo je i producente da opet angažiraju Todda Phillipsa da režira nove zgode mamurnih junaka. U glumačkoj ekipi će opet biti i Zach Galifianakis, Ed Helms i Bradley Cooper koji je već naveo da snimanje počinje ove jeseni. Priča još nije poznata, no nagađamo da bi dečki mogli slaviti svoje ponovno okupljanje, a onda ponovno zaboraviti što im se dogodilo nakon slavlja. I zatim nešto slično i u trećem nastavku...

Komentari

Nema komentara.