Seks, rat i cinkaroši - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Seks, rat i cinkaroši

Seks, rat i cinkaroši

Megan Fox pokazat će tijelo, Natalie Portman je u ljubavnom trokutu s Jakeom Gyllenhaalom i Tobeyem Maguireom, a Matt Damon mulja i laže.

s.p. 06.07.2009 0 komentara

Seks, rat i cinkaroši

Konačno je izišao trailer za 'Jennifer's Body', film u kojem Megan Fox pokazuje svoje... glumačke sposobnosti. Diablo Cody napisala je scenarij za ovu horor komediju o gimnazijskoj navijačici (Megan Fox!) koju opsjedne demon pa počinje napadati dečke koji padaju na njene čari - a njih je zaista mnogo!

Redateljica Karyn Kusama, scenaristica Cody i producer Jason Reitman priredili su 'trailer za odrasle' u kojem se miješa i horor i komedija, a cilj im je pokazati kako su izgledali hororci u vrijeme 'dok su bili zabavni'. Pred vama je trailer koji 'nije za djecu', a iako ne pokazuje ništa specijalno. Čak i to što se samo nazire golotinja Megan Fox, dovoljno je da većinu inspirira na lascivne misli...

 
Trailer za 'Jennifer's Body'.

Na proteklom Libertas film festivalu pohvalili smo melodramatske sposobnosti Jima Sheridana, a pred nama je nova drama tog irskog redatelja, 'Brothers'. Radnja počinje kada marinac Sam (Tobey Maguire) nestane na ratištu u Iraku i službeno ga proglase mrtvim. Njegov brat Tommy (Jake Gyllenhaal) počinje tješiti Samovu ženu Grace (Natalie Portman) i oni uskoro počinju nježnu vezu. No, Sam je ipak živ, vraća se kući i iako je zahvalan bratu na njegovoj skrbi, počinje se pitati 'Tko mi je dirao ženu dok sam bio na terenu?'. Film je inače obrada danskog filma Susanne Bier u kojem glumi Connie Nielsen, a scenarist je ugledni David Benioff ('25. sat').


Trailer za 'Brothers'.

Steven Soderbergh voli filmove o muljatorima, nakon trilogije o Oceanovoj ekipi predstavlja film o tipu koji se upleo u takve makinacije da je na kraju smjestio - sam sebi! 'The Informant' je crnohumorna priča rađena prema istinitom događaju, a glavni junak je Mark Whitacre koji je kao šef kompanije protuzakonito namještao cijene. Kasnije je postao doušnik FBI-a, ali mu se zbog visokog stresa razvio bipolarni poremećaj, pa je počeo izvoditi gluposti. Whitacrea glumi Matt Damon, a nastupaju još i Scott Bakula i Melanie Lynskey - očito još jedan film s paradom dobrih glumaca!


Trailer za 'The Informant'.

Komentari

Nema komentara.