Megan se vjenčala, Sandra razvela - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Megan se vjenčala, Sandra razvela

Megan se vjenčala, Sandra razvela

Zvijezda 'Transformersa' udala se za glumca Briana Austina Greena, a Sandra Bullock razvela se od nevjernog Jessea Jamesa.

s.p. 29.06.2010 0 komentara

Megan se vjenčala, Sandra razvela

Megan Fox više nije slobodna - mediji su objavili da se konačno vjenčala za svog dugogodišnjeg dečka Briana Austina Greena ('Beverly Hills 90210'). Vjenčanje je navodno održano u velikoj tajnosti u četvrtak ili petak u havajskom ljetovalištu, a tabloidi su objavili da je bilo riječ o ceremoniji s više zaštitara nego uzvanika.

Megan i Green su uz manje prekide zajedno već 6 godina, jednom su već bili zaručeni i najavljivali su da će se vjenčati 2009., ali su ipak otkazali svadbu. Početkom lipnja objavili su nove zaruke, nedavno su otišli na ljetovanje na egztotične Havaje i izgleda da su odlučili jednostavno iskoristiti trenutak.

Sandra i Jesse u sretnijim danima.

Svoj trenutak odlučila je iskoristiti i oskarovska glumica Sandra Bullock koja se nakon pet godina braka i službeno razvela od svog nevjernog supruga Jessea Jamesa. Glasnogovornik Sandre Bullock objavio je da je razvod stupio na snagu prošli tjedan, a James neće dobiti nikakvu naknadu jer je za to potrebno najmanje deset godina braka.

Par se rastao nakon što su u javnost izišle vijesti o brojnim Jamesovim vezama izvan braka, a u medijima se pojavilo nekoliko djevojaka koje su tvrdile da su spavale s Jamesom. Brak pun skandala je sada konačno gotov, a sigurno će uskoro poslužiti i kao predložak za TV filmove...

Komentari

Nema komentara.