Seks i grad u školi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Seks i grad u školi

Seks i grad u školi

Kako izgleda 'Seks i grad' u gimnaziji? Pa, ništa različito - ljubav i moda su i tamo u centru pažnje, samo je malo manje seksa!

s.p. 28.04.2010 0 komentara

Seks i grad u školi

Upravo je iz tiska izišla nova knjiga Candace Bushnell, koju već nazivaju 'Seksom i gradom za klince'! Kao što smo najavili, 'The Carrie Diaries' su prequel 'Seksa i grada', priča o odrastanju Carrie Bradshaw koja je ujedno i alter ago same autorice. Prije karijere u New Yorku, 17-godišnja Carrie je cura iz malog grada koja sanja da postane pisac, a glavni problemi su joj pronalažanje prave odjeće i rješavanje ljubavnih nevolja.

Kao i u zrelim godinama, Carrie je jako vezana uz svoje prijateljice, no onda dolazi dečko po imenu Sebastian Kydd i to izaziva prve razdore. Bushnell je uz smijeh najavila kako je Sebastian 'dječja verzija gospodina Face', no pojasnila je da u ovoj knjizi o tinejdžerima neće biti toliko seksa kao u odrasloj verziji.

Umjesto toga, čitatelji će saznati kako je Carrie razvila svoj britki stil izražavanja, upoznat će njeno obiteljsko porijeklo, a objasnit će se i zašto je Carrie otišla u New York gdje će upoznati Samanthu, Mirandu i Charlotte. Candace već piše nastavak ove knjige i najavljuje ga za sljedeću godinu, a obožavatelj(ic)e širom svijeta sigurno zanima i - kada će se netko sjetiti ekranizirati mladu Carrie! Prije toga, publika će se morati zadovoljiti odraslim 'Seksom i gradom 2' koji u naša kina dolazi početkom srpnja!

Komentari

Nema komentara.